„Tokio ekstremalaus vaikų išnaudojimo aš dar nemačiau. Šis stulbinantis žiaurumas ir godumas turi būti sustabdytas“ – šeimos duoda į teismą technologijų gigantus dėl jų vaikų mirčių kobalto gamyklose (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2019-12-21 00:04
Kokia tauta, tokios ir institucijos
NekenciuReklamos 2019-12-21 00:21
Kodel tu vel krataisi atsakomybes? Kai isvaziuoji vasara prie ezeriuko ir paliekama kruva siuksliu, stiklo duzenu, tai cia valstybe kalta? Kai eini gatve ir nusisypsai zmogui, tai gali ir y dantis atgal gaut, tai cia valstybe kalta? Kai vaikai nueina y mokykla ir tyciojasi is kokio vaiko, filmuoja, ideda y youtube, tai cia vel valstybe kalta? Kai vaikus prievartauja naslaiciu namuose ir apie tai zino kiti darbuotojai, kokia dar supista nx valstybe gali but kalta??? Stai tu, tai garantuoju, su tokiu poziuriu, kad esi "supistas" gyvenimo iki tokio lygio, kad net neysivaizduoji, kaip reikia gyvent "nesitersiant" aplink tiek ekologine, tiek psichologine prasme.
Tomasziukas 2019-12-22 09:57
Tai kas nuo to pasikeis jeigu tie vaikai/vyrai nekas to kobalto? (T.y jiems patiems) Ogi badaus, visur reikia dirbti. Nieko stebuklingo cia nematau
Berserkas 2019-12-22 13:53
-
Berserkas 2019-12-22 13:57
Kodėl tu taip susireikšminai? Nei pažįsti manęs, nei ką. Pora komentarų paskaitei, savaip interpretavai ir aš didžiausias blogis, esantis už taršą ir psichologinį smurtą...
AAA000 2019-12-22 23:09
siaip tai jei tau niekas niekada nepadaro "supisimo", arba jis tavo aplinkoje tiesiog neegzistuoja - tu tampi tiesiog rozines aplinkos ikaitu. tada tu nesusiduri ir nesupranti to tiesiog. as manau kazkiek konkurencijos visuomeneje irgi reikia palikt. negalima viska salint automatiskai ar priverstinai, net jei tai ir is paziuros teisingai atrodo. globalios pasekmes gali but sunkiau pastebimos ir daug zalingesnes. ir dar, as pvz nemanau kad terminas "prievarta" yra aplamai logiskas. turetu but naudojama "suzalojimo pasekmes". ar kazkas dar objektyvesnio ir konkretesnio. man pvz "vaikus prievartauja" ir dar naslaiciu namuose skamba nei kiek neispudingai, o greiciau juokingai. gal ten jiem neskanus maistas buvo ir juos prievartavo per mazai pasaldinta kosele ryt. tu cia apie tokia prievarta sneki? cia tipo del to automatiskai kalti darbuotojai naslaiciu namu, ir juos reikia susaudyt kaip minimum? nes jie visi zino, zinojo ir buvo susitare, ir vistiek prievartauja valgyt. labai ziauriai isprievartavo. ir dar naslaicius, ane? ar ten per prievarta dantis mokino valytis. kiso kazkokius gleivetus objektus prievartos budu i gerkle, ir dar sakykim priesingos lyties atstovams - ane? nu naslaiciams, susitare, organizuotai ir t.t. tu cia apie tai?