Žaidimų mėgėjai turėtų būti ekstazėje: „Samsung“ pristatė tiesiog monstrinius monitorius – „tai yra pirmieji monitoriai rinkoje, pasižymintys tokiomis savybėmis“  ()

„CES 2020“ parodoje „Samsung Electronics“ pristatė savo naujausius, žaidimams skirtus „Odyssey“ monitorius ir reikia pripažinti, kad čia tikrai yra į ką pažiūrėti. Bendrovė teigia, kad šiuos monitorius pagamino atsižvelgdama į žaidėjų pageidavimus ir akivaizdu, jog galutiniu rezultatu daugelis „geimerių“ bus sužavėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Naujasis Odyssey [monitorių] rinkinys įrodo, kad Samsung ir toliau diegia naujoves, taiko pačias pažangiausias technologijas ir dizaino sprendimus, užtikrinančius ženkliai geresnę žaidėjų patirtį“, - teigia „Samsung Electronics“ kompanijos, „Visual Dispaly Business“ vykdomasis viceprezidentas Seog-gi Kim‘as.

„Naujoji Samsung lenktų monitorių linija yra pertvarkyta taip, kad žaidėjai pajustų visiškai naują ir įtraukiančią patirtį.“

Naujų monitorių sąrašą sudaro „G9“ modelis su 49 colių įstrižaine ir „G7“ modelis su 32 bei 27 colių įstrižainėmis. Ir jų dizainas, techninės savybės – kažkas tokio!

Tai yra pirmieji lenkti monitoriai rinkoje, galintys pasigirti aukštos kokybės OLED 1000R vaizdo kokybe. Reakcijos laikas siekia 1 ms ir turime 240 Hz „RapidCurve“ technologinį sprendimą.

Remiantis „Samsung“, „G9“ yra pirmasis pasaulyje „Dual Quad High-Definition“ (DQHD; 5120 x 1440 skiriamosios gebos) žaidimų monitorius, kuris palaiko 32:9 formatą. Jis taip pat gali pasigirti 1000R rodikliu ir 1000 cd/m2 ryškumu.

„Greito reagavimo ir atnaujinimo dažnio derinys drauge su rinkoje pirmaujančiu 1000R rodikliu pašalina bet kokį vėlavimą bei sukuria itin sklandų perėjimą esant kritinėms žaidimo akimirkoms, kai sekundės dalis gali reikšti skirtumą tarp laimėjimo ir pralaimėjimo“, - teigia „Samsung“.

Kalbant apie „G7“ monitorius, tai jie paveldi gerąsias „G9“ savybes, tačiau turi mažesnės įstrižainės ekranus: 27 ir 32 colių.

„G7“ turi „Quad-High Definition“ (QHD; 2560 x 1440 skiriamoji geba), palaiko 16:9 formatą bei „HDR600 VA“ ir 600 cd/m2 ryškumą.

Bet kuris iš šių „Samsung“ monitorių yra įspūdingas kiekvieno žaidėjo arsenalo papildymas, jau neminint to fakto, kad monitoriaus nugarėlėje yra šauniai šviečianti mėlyna šviesa. Tokio dizaino monitoriai atrodo tarsi būtų nužengę iš komiksų knygos.

„Samsung“ kol kas nenurodė datos, kada rinkoje pasirodys šie monitoriai. Žinoma, daugeliui yra įdomu ir jų kainos. Deja, pastarųjų taip pat kol kas kompanija neskelbia.

Atsižvelgiant į tai, kad praėjusiais metais pasirodę „CRG9“ modeliai Lietuvoje kainuoja apie 1 400 eurų, naujieji monstrai taip pat bus ne patys pigiausi žaisliukai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(23)
(7)
(16)

Komentarai ()