Dar viena fantastiška naujiena iš „Xiaomi“ - išleidžia naują išmanųjį laikrodį su AMOLED, NFC ir 14 dienų vienu įkrovimu (Video)  ()

Nepaisant gana plataus išmaniųjų laikrodžių asortimento, „Xiaomi“ nenori sustoti ir išleidžia naują įrenginį: „Mi Watch Color“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujiena siūlo apvalų 1,39 colių AMOLED ekraną su 454×454 taškų skiriamąja geba, kurio išvaizdą galima pasirinkti iš gausaus cifeblatų būrio. Vartotojas taip pat gali rinktis vieną iš šešių keičiamų silikoninių dirželių variantų.

Korpusas pagamintas iš metalo ir apsaugotas nuo vandens bei atlaiko iki 5 atmosferų slėgį. Prietaisas galės sekti pulsą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę ir fizinio aktyvumo tipą. 420 mAh talpos baterija leidžia įtaisui dirbti 14 dienų įprastu režimu ir iki 22 parų aktyvavus ekonominį pasirinimą, o tai yra įspūdingas rodiklis tarp išmaniųjų laikrodžių.

Be to, „Mi Watch Color“ palaiko GPS, GLONASS, „Bluetooth 5.0“ ir NFC, taip pat gali būti valdomas balsu naudojant „XiaoAI“ balso padėjėją. Prietaiso matmenys yra 46,2 x 53,3 x 11,4 mm, o oficiali kaina Kinijoje bus 799 juaniai (apie 102 €).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: