„Xiaomi“ atskleidė „Mi 10“ telefono dizainą ir pateikia daug testų rezultatų  ()

Oficialus „Xiaomi“ plakatas nepalieka vietos fantazijai ir atvirai parodo, kaip atrodo „Mi 10“ telefonas. Tai būsimas kompanijos flagmanas, tad nenuostabu, kad norima sukelti kuo didesnį susidomėjimą „Mi 10“ telefonu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi 10“ turės keturias kameras iš kurių pagrindinė yra 108 MP. Telefono širdimi bus „Snapdragon 865“ sisteminis lustas, o apie tai sekanti informacija.

„Xiaomi“ pateikiami testai parodo, kad „Snapdragon 865“ lenkia pirmtaką „Snapdragon 855“, „Kirin 990“ 5G ir „Exynos 9825“ lustus. Būtų keista jei būtų kitaip. Telefonas labai gerą spartą demonstruos ir grafikos užduotyse, galime tikėtis maždaug 25 % daugiau spartos lyginant su pirmtaku.

„Mi 10“ telefonas taip pat gaus UFS 3.0 duomenų kaupiklį, kas tikrai prisidės prie bendro sklandumo. Duomenų kaupiklio sparta irgi pademonstruota, duomenis įmanoma kopijuoti 420-500 MB/s sparta pasinaudojus Wi-Fi 6 standartu. Testo metu 10 GB failo perkėlimas užtruko vos 22 sekundes.

Kinijos rinkai „Xiaomi Mi 10“ telefonas bus pristatytas šiandien. Europoje telefono pristatymas turi įvykti vasario 23 dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(23)
(2)
(21)

Komentarai ()