Žaidimai bet kur ir bet kada - „Google Stadia“ atkeliauja į išmaniuosius telefonus  ()

„Google“ antradienį pranešė, kad jų žaidimų transliavimo platforma „Stadia“ atkeliauja ir į kai kuriuos „Android“ operacinę sistemą turinčius telefonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Stadia“ leidžia vaizdo žaidimus žaisti bet kokiu prie interneto prijungtu įrengiu, o tai reiškia, kad nebūtina turėti žaidimų konsolės ar kitokio vaizdo žaidimams skirto prietaiso.

Iki šiol „Stadia“ veikė tik kai kuriuose „Pixel“ telefonuose, tačiau nuo vasario 20 d. ši paslauga atkeliauja ir į „Samsung“, „Asus“ ir „Razer“ telefonus.

„The Verge“ portalas pateikia pilną sąrašą telefonų, kuriuose jau greitai veiks ši žaidimų transliavimo platforma: „Samsung Galaxy“ šeimos S8, S8 Plus, S8 Active, Note 8, S9, S9 Plus, Note 9, S10, S10E, S10 Plus, Note 10, Note 10 Plus ir S20 Ultra telefonai, taip pat „Razer Phone“ ir „Razer Phone 2“ bei „Asus ROG Phone“ ir „Asus ROG Phone II“.

„Stadia“ platforma jau veikia „Pixel 2“, „Pixel 2 XL“, „Pixel 3“, „Pixel 3 XL“, „Pixel 3A“, „Pixel 3A XL“ ir „Pixel 4“ telefonuose. Kol kas „Google“ nepateikia jokios informacijos apie tai, kada žaidimų transliavimo platforma veiks ir iOS operacinę sistemą turinčiuose telefonuose, todėl „iPhone“ ar „iPad“ turėtojams šios paslaugos dar teks palaukti.

Praėjusią savaitę „Stadia“ platformą papildė penki nauji žaidimai, o „Google“ pažadėjo, kad 2020 metais žaidimų šioje platformoje turėtų būti daugiau nei 120.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()