Lėktuvams reiktų skraidyti aukščiau - tai gali paveikti net ir klimatą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-02-21 22:59
Kažką netaip parašė, ant galo. Mano supratimu, norit vėsinti Žemėj klimatą reikia per dieną gaminti tuos debesis kiek tik įmanoma daugiau pasirenkant tam palankiausią aukštį (nešvaistant degalų savaime suprantama), tokiu būdu saulės energija bus atspindėta atgal į kosmosą, kažkiek vėsiau bus. O naktį skristi kaip tik aukščiau, kad nesusidarytu tie dirbtiniai debesys, nes tada nebus trukdoma iš Žemės išspinduliuoti energiją infraraudonūjų spindulių pavidalu. Veitoj Š malimo apie klimato kaitą geriau realiai jau nuo rytojaus užsiimtu teraformingu, galėtu iš klimato kaitos aferos aviakompanijoms skirti kompensaciją už kuro sąnaudas, bent jau realiai būtu kažkas už tuos pinigus daroma. Tada ir sąmokslo teoretikai pagrystai galėtu piktintis, kad klimatas reguliuojamas su "chemtrailais"
mindaugas.vaitiekūnas 2020-02-22 10:33
O čia kuris iš mūsų už tą veiklą turėtų būti atsakingas? Ar čia kažkuris "pasaulio valdovas" turėtų technologijos.lt forumą skaityti ir vadovautis forumiečių išvadomis? Pirmos 12 sekundžių paaiškins apie ką aš čia https://www.youtube.com/watch?v=nShlloNgM2E
bahuriux 2020-02-22 12:06
to Na tai puiku aš pasiūlau idėją nes šį bei tą suprantu, o kiti kam ne PX mūsų planeta tegu parašo laiškus viso pasaulio mokslo bendruomenėms, didžiujų valstybių vadovams, didžiosioms aviakompanijos ir ledai pajudės. Aš esu sugalvotojas, viešinti jūsų reikalas, daryti yra reiklas tų kurie valdžioje. O jei parašyčiau tai švedų aktyvistei, ji pritartu tokiam projektui, kaip manot? Aš bijau kad ji nepritartu, nes tai teraformingas, tai maždaug pateisina ir anuliuoja mūsų CO2 emisijas, abejojų kad ji būtu už.