Dėl koronaviruso Europoje atšaukiama dar viena milžiniška tarptautinė paroda  ()

Dėl plintančio koronaviruso įvairios šalys imasi priemonių, kad užkrato plitimas būtų sustabdytas. Po to, kai Šveicarijoje buvo patvirtinti nauji užsikrėtimo atvejai, šalies valdžia įspėjo, kad suplanuoti renginiai neįvyks. Prašymas nutraukti ar atidėti renginį išsiųstas ir Ženevos automobilių parodos organizatoriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penktadienį Šveicarijos portalai pranešė, kad vietinė valdžia uždraudė rengti renginius, kuriuose dalyvauja daugiau nei 1000 žmonių.

Kiekvienais metais Ženevoje surengiama automobilių paroda pritraukia maždaug 500 tūkst. lankytojų. Nors iki šiol parodos organizatoriai skelbė, kad renginys kovo 5–15 dienomis vyks, kaip suplanuota, šalies valdžia įspėjo, kad paroda turi būti atšaukta arba atidėta.

Ženevos automobilių parodos organizatoriai patvirtino, kad paroda yra atšaukiama. Jie apgailestavo dėl taip susiklosčiusios situacijos, tačiau vylėsi, kad tokį valdžios sprendimą supras ne tik parodos dalyviai, bet ir svečiai. Renginio organizatoriai informavo, kad per kelias savaites susisieks su žmonėmis, kurie įsigijo bilietus ir grąžins sumokėtus pinigus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()