Bus naujas 2020 m. bestseleris: įspūdingos galios naujasis „Xiaomi“ maršrutizatorius tiesiog iššluotas, nespėję įsigyti vartotojai taip nusivylė, kad aiškintis turėjo pats generalinis direktorius  ()

„Xiaomi“ neseniai Kinijoje pristatė naują Wi-Fi maršrutizatorių, kurį kaip mat išpirko. Jo įsigyti nesuspėję pirkėjai taip stipriai nusivylę, kad dėl to pasiaiškinti turėjo pats „Xiaomi Group“ generalinis direktorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniame tinkle „Weibo“ komentuodamas naujo itin geru kainos/kokybės santykiu ir dirbtinio intelekto technologijomis pasigirti galinčio „AX3600“ Wi-Fi maršrutizatoriaus tiekimo problemas, „Xiaomi Group“ generalinis direktorius Liu Xinyu apkaltino koronaviruso protrūkį. Pasak jo, didesnio infekcijos protrūkio išvengti bandanti Kinijos valdžia, priverstinai uždarė gamyklas, todėl labai sunku vartotojams pasiūlyti pakankamą produkto kiekį.

Šiuo metu „Xiaomi“ susiduria su problemomis, susijusiomis su įvairiais tiekėjais, bet generalinis direktorius patikino, kad atsargos bus papildytos, o pardavimai vėl prasidės šį mėnesį.

„Xiaomi AX3600“ turi naujausią 6 branduolių „Qualcomm IPQ8071A“ procesorių, pagamintą pagal tokiems produktams itin pažangią 14nm technologiją. Prietaisas palaiko naujausią Wi-Fi 6 standartą bei geba ryšiu padengti itin didelę teritoriją.

„Xiaomi“ pasigyrė, jog „AX3600“ ryšio padengimo zona yra tokio dydžio kaip dvi futbolo aikštės. Tai teoriškai eliminuoja bet kokių ryšiu nepadengtų teritorijų buvimo galimybę vidutinio vartotojo namuose. Tokie gamintojo teiginiai paaiškina didžiulį susidomėjimą naujuoju produktu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(3)
(21)

Komentarai ()