Įspūdinga sėkmė: sulenkiamas „Samsung Galaxy Z Flip“ tiesiog išluotas per pirmąją dieną (Video)  ()

Paskutinį vasario savaitgalį prasidėję „Samsung Galaxy Z Flip“ pardavimai parodė įspūdingus rezultatus. Vos per vieną dieną buvo parduoti visi šio telefono modeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekas nesitikėjo tokio pirkėjų susidomėjimo naujuoju „Samsung“ telefonu, o ir įspūdinga 1712 USD kaina neatbaidė pirkėjų. Kinijos ataskaitose nurodoma, kad „Galaxy Z Flip“ buvo išparduotas vos per 30 minučių. Lietuvoje „Galaxy Z Flip“ galima įsigyti už 1499 €.

Kuo gi jis toks ypatingas?

„Galaxy Z Flip“ turi sulenkiamą „Infinity Flex“ ekraną su „Ultra Thin Glass“ technologija, dėl to įrenginys yra itin plonas. Centre esanti vaizdo kamera integruota taip, kad ekrane nesimatytų jokių įpjovų objektyvo skylutei, o pirmasis „Samsung“ 21.9:9 santykio ekranas leidžia mėgautis kino ekranams pritaikytu ir 21:9 vaizdo santykį turinčiu turiniu.

Įrenginyje taip pat integruotos paslėptos inovatyvios lanksčios jungtys su „CAM“ mechanizmu, todėl kiekvienas „Galaxy Z Flip“ atlenkimas ir sulenkimas yra stabilus. Be to, paslėptos lanksčios jungtys suteikia telefonui papildomą apsaugą – mechanizmo valymo struktūrą, kuri purvą ir dulkes surenka specialiais nailono pluoštais ir neleidžia jiems pateikti į vidų.

„Galaxy Z Flip“ aprūpintas „Snapdragon 855 Plus“ procesoriumi. Telefonas gavo 8 GB RAM, 256 GB atminties. Kameros žada puikias fotografijos galimybes – 10 MP priekyje, 12 MP įprasta ir 12 MP itin plataus objektyvo, 4K filmavimas. Baterijos talpa siekia 3300 mAh (padalinta į dvi dalis, turi greito ir belaidžio įkrovimo funkcijas). Nors ištiesto „Samsung Galaxy Z Flip“ telefono matmenys yra 73,6 x 167,3 x 7,2 mm, sulankstytas jis užima visai mažai - 73,6 x 87,4 x 17,3 mm.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: