Lenkijoje jau parduodamas „Huawei P40 Lite E“: „Kirin 710F“ ir triguba galinė kamera (Video)  ()

Nors „Huawei“ naująją „P40“ seriją ketina pristatyti tik kovo 26 dieną, pigesni modeliai jau skinasi kelią į rinką. Pirmieji „Huawei P40 Lite E“ telefonai jau parduodami Lenkijos parduotuvėse. Tikėtina, jog netrukus gali pasirodyti ir kitose šalyse, įskaitant ir Lietuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Huawei P40“ ir „Huawei P40 Pro“ pasirodys po dviejų savaičių, tačiau kiti serijos nariai jau yra pristatyti. Praėjusią savaitę Europoje buvo paskelbtas „Huawei P40 Lite“, o dabar atėjo „Huawei P40 Lite E“ eilė.

Naujiena turi 6,39 colio „Punch FullView“ ekraną su HD+ raiška. Pasak gamintojo, ekranas užima daugiau kaip 90 % priekinės korpuso dalies.

Viršutiniame ekrano kampe telefonas turi nedidelį iškirpimą, kuriame įmontuota 8 MP raiškos kamera asmenukėms. Nugarėlėje įmontuota triguba kamera. Šalia pagrindinio 48 MP raiškos sensoriaus įmontuotas 8 MP raiškos plačiakampis sensorius bei 2 MP raiškos gylio jutiklis. Dirbtinio intelekto pagalba kamera parinks tinkamiausius nustatymus tam, kad būtų užfiksuotas geriausias kadras.

Telefono nugarėlėje įtaisytas pirštų antspaudų jutiklis. Išmaniojo telefono procesorius „Kirin 710F“ užtikrins sklandų įrenginio darbą. Telefonas turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. „P40 Lite E“ energiją tiekia 4000 mAh talpos baterija su 10 W greitojo įkrovimo funkcija.

„Huawei P40 Lite E“ talpina dvi SIM korteles, turi „Bluetooth 5.0“ ir ausinių lizdą. Telefone veikia „EMUI 9.1“, sukurta „Android 9 Pie“ pagrindu. Telefone taip pat veikia „Huawei“ mobiliosios paslaugos, įskaitant sparčiai išpopuliarėjusią „Huawei AppGallery“ programėlę.

Šiuo metu Lenkijoje „Huawei P40 Lite E“ galima įsigyti maždaug už 160 eurų. Parduodami juodos ir mėlynos spalvos modeliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: