Naujiena motociklininkams - specialiai jiems pritaikyta navigacijos sistema (Video)  ()

Technologijų bendrovė „Garmin“ ką tik pristatė visų rūšių reljefui pritaikytą GPS motociklų navigacijos įrenginį „zūmo XT“. Naujas, patvarus įrenginys yra sukurtas taip, kad būtų lengviau vairuoti žinomu maršrutu ir bekelės maršrutais. Naudodamiesi naujuoju įrenginiu, padidinsite kelionės kokybę ir galėsite naudotis plačiomis navigacijos sistemos funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Navigacijos įrenginys, kuris sukurtas mėgautis važiavimu motociklu, turi 5,5 colių ekraną, raiškią HD skiriamąją gebą ir pirštinėms pritaikytą jutiklinį ekraną. Motociklininkai įvertins galimybių universalumą - vienu prisilietimu galima lengvai pereiti iš gatvės žemėlapio vaizdo į topografinius žemėlapius arba į programą „Birdseye Satellite Imagery”, kurioje galima matyti maršruto vaizdus iš paukščio skrydžio.

Atsparus lietui “zūmo XT” bus naudingas net ir atšiauriausiomis oro sąlygomis, taip pat tiks, jei reikės važiuoti esant nelygiam reljefui – tai atitinka karinio lygio 810G kritimų bandymų standartus, todėl prietaisas bus ypač patvarus.

„Dėl naujojo įrenginio ekrano su įspūdingu, ypač ryškiu jutikliniu ekranu, motociklininkai galės lengvai matyti ekraną net ir labai saulėtomis dienomis. Priekyje esančio maršruto matomumas yra dar pagerintas, suteikiant galimybę įdiegti „zūmo XT“ tradiciniame kraštovaizdžio ar portreto vaizde.” Su įrenginiu supažindino Denas Bertelas (Dan Bartel), įmonės Garmin pasaulinių pardavimų viceprezidentas.

Naujasis įrenginys turi platų funkcijų, siūlančių skirtingus maršrutus, spektrą. Naudojant Garmin Adventurous Routing opcijas, entuziastingi motociklininkai gali naudotis ne tik gatvių posūkių nuorodomis, bet ir iš anksto įkeltais topografiniais žemėlapiais, vykdami į naujas ar mažiau žinomas vietas. Su aplikacija Garmin Explore  galima lengvai planuoti keliones, lengvai sudaryti maršrutus, numatyti kelius visuose savo elektroniniuose įrenginiuose – “zūmo XT”, išmaniajame telefone arba asmeniniame kompiuteryje.

Kuriant kelionės maršrutą, platus įrenginio funkcijų spektras suteikia galimybę susieti “zūmo XT” su lankytinų vietų duomenų baze  iOverlander, suteikiant kelionei pridėtinę vertę. Tinklavietėje TripAdvisor matomi keliautojų įvertinimai, o Foursquare turinys siūlo susipažinti su milijonais populiarių apžvalgos vietų visame pasaulyje.

Kad nepamirštumėte savo kelionių, galite naudoti maršruto įrašymo parinktį, vartotojas visada gali išsaugoti ar pasidalyti savo nuotykiais. Nemokama aplikacija Garmin Drive leidžia vartotojams suderinti išmanųjį telefoną su “zūmo XT” ir belaidžiu režimu atsisiųsti savo mėgstamiausias GPX rinkmenas. Naudojant šią aplikaciją, motociklininkai turi galimybę pasinaudoti prieiga prie išmaniųjų pranešimų, realaus laiko degalų kainų, eismo ir oro sąlygų.

Motociklininkų saugumui užtikrinti jame įdiegta Bluetooth laisvų rankų skambučių galimybė. Taip pat yra teikiami pranešimai apie galimas pavojingas situacijas, prieinama automatinio pranešimo opcija šeimos nariams ar artimiesiems įvykus nelaimei. Įrenginį galima suderinti su “zūmo XT” atitinkamu palydovinio ryšio “Garmin inReach” įrenginiu, kuris užtikrina abipusį pranešimų apie incidentus apsikeitimą ir interaktyvią SOS opciją.

Kelionės metu galima klausytis savo mėgstamos muzikos išmaniajame telefone, naudojant “zūmo XT” arba MP3 muzikos rinkmenas, kurios saugomos navigacijos įrenginyje. Įdiegto Wi-Fi dėka, žemėlapius ir programinę įrangą įrenginyje galima atnaujinti nenaudojant kompiuterio. Nesijaudinkite dėl baterijos darbo laiko, ji gali veikti iki šešių valandų, o aktyviai naudojant 100% šviesos ryškumą - 3,5 valandas, leisdama mėgautis kelione ir tapti neatsiejama kokybiško poilsio dalimi.

Daugiau nei 30 metų „Garmin“ buvo moderniausių GPS navigacijos ir belaidžių įrenginių, skirtų žmonėms, norintiems gyventi aktyvų gyvenimo būdą, kūrimo priešakyje. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms sritims - automobilių, aviacijos, fitneso, laivininkystės ir laisvalaikio sričiai. Daugiau informacijos: newsroom.garmin.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()