„Microsoft“ skelbia įspūdingus skaičius apie „Windows 10“  ()

Pasiekti 1 mlrd. vartotojų ribą buvo planuota prieš dvejus metus, tačiau „Microsoft“ pavyko tai įgyvendinti tik dabar - „Windows 10“ oficialiai naudojasi 1 mlrd. aktyvių vartotojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien mes džiaugiamės galėdami pranešti, kad daugiau nei vienas milijardas vartotojų iš 200 šalių pasirinko „Windows 10“, – sako „Microsoft“ viceprezidentas.

„Negalėtume būti labiau dėkingi savo klientams, partneriams ir darbuotojams, už tai, kad padėjo mums tai pasiekti.“

Į šį skaičių patenka asmeniniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, „Xbox One“ konsolės ir „HoloLens“ įrenginiai, kuriuose veikia naujausia „Microsoft“ operacinė sistema. „Microsoft“ taip pat atskleidžia, kad dabar turi 17,8 milijono „Windows Insider“ bandytojų.

Prie šio „Microsoft“ pasiekimo prisidėjo ir „Windows 7“ operacinės sistemos palaikymo nutraukimas. Iš „Windows 7“ vis dar galima nemokamai atsinaujinti į „Windows 10“, tad šios operacinės sistemos vartotojų skaičius dar tikrai augs.

„Microsoft“ planavo „Windows 10“ operacinės sistemos 1 mlrd. vartotojų skaičių pasiekti per trejus metus nuo jos išleidimo, tačiau prie lėtesnio augimo ženkliai prisidėjo nesėkmė, patirta su mobiliąja šios platformos versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: