Naujos bėdos su „Windows 10“: jei pradės „grybauti“ internetas, suraskite ši atnaujinimą ir ištrinkite  ()

„Microsoft“ turi problemų su „Windows 10“ operacine sistema. Per pastaruosius keletą mėnesių gamintojas buvo priverstas taisyti ne vieną ir ne dvi klaidas, kurios atsirasdavo po atnaujinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 27 dienos „Windows 10“ atnaujinimas varo vartotojus iš proto. Jiems kyla problemų su prisijungimu prie interneto.

„Microsoft“ jau patvirtino žinantys apie šią problemą ir pranešė, kad problema liečia tuos, kurie naudoja gegužės arba lapkričio mėnesiais atnaujintas „Windows 10“ operacinės sistemos versijas.

„Microsoft“ pažadėjo artimiausiu metu pateikti šios problemos sprendimą, tačiau kada tiksliai tai įvyks, neaišku.

Kaip išspręsti šią problemą?

Jeigu turite problemų prisijungiant prie interneto, ir neturite kantrybės laukti „Microsoft“ pataisymo, tai paprasčiausias sprendimas būtų pašalinti iš savo kompiuterio paskutinį „Windows 10“ atnaujinimą, pažymėtą KB453599 pavadinimu.

Atsidarykite „Start“ juostą ir suveskite „View Update History“. Tarp rezultatų pasirinkite pirmąjį variantą. Prieš jus iššoks naujas langas su atnaujinimų istorija. Spauskite „Uninstall updates“ ir naujai atsidariusiame lange, paieškos laukelyje įveskite KB453599. Pašalinkite naujinį, perkraukite kompiuterį ir galėsite vėl naudotis internetu.

„Microsoft“ stabdo kai kuriuos atnaujinimus

„Microsoft“ paskelbė, jog ketina neribotam laikui sustabdyti visus papildomus „Windows“ operacinės sistemos atnaujinimus. Šie pokyčiai įsigalios nuo gegužės mėnesio, tačiau tai galioja ne visiems platformos naujiniams.

„Microsoft“ ir toliau tęs mėnesinių saugumo atnaujinimų diegimą, tačiau vartotojai nebegaus papildomų naujinių, kurie žymimi C ir D tipais. Tokie pokyčiai įsigalios visoms „Windows“ operacinės sistemos versijoms.

„Mes įvertinome visuomenės sveikatos situaciją ir suprantame, kad tai daro įtaką  mūsų klientams. Reaguodami į esamus iššūkius, nusprendėme prioritetą teikti saugumo atnaujinimams. Nuo 2020 metų gegužės mėnesio stabdome visus papildomus ne saugumo leidimus (C ir D atnaujinimus) visoms palaikomoms „Windows“ versijoms“, – teigiama kompanijos pranešime.

(18)
(3)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: