„Xiaomi“ jau kuria fantastišką laikrodį: pilno įkrovimo užteks mėnesiui, o kaina siekia vos 21$  ()

„Xiaomi“ bendradarbiauja su daugybe kitų kompanijų, kurioms suteikia ir savo vardą. Būtent taip yra ir su „Haylou“ prekiniu ženklu. Ir nors šiuo atveju „Xiaomi“ vardas nėra minimas, tačiau šiuo vardu pažymėti produktai patenka į kompanijos ekosistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sutelktinio finansavimo platformoje pasirodė naujas „Haylou Solar“ išmanusis laikrodis. Naujiena nustebins ne tik savo žema kaina, bet ir įspūdingu baterijos tarnavimo laiku. Metaliniu korpusu pasižymintis produktas kainuos vos 149 juanius (21 USD).

„Haylou Solar“ dizainas ganėtinai minimalistinis, o ekrano dydis siekia 1,28 colio. Pats laikrodis yra apvalus, o ranką juos silikoninis dirželis, tad laikrodį bus patogu nešioti net ir tuomet, kai prakaituojama. Ir nors pavadinimas sufleruoja, kad naujasis „Haylou“ produktas gali turėti funkcijų susijusių su saulės energija, tačiau nieko panašaus jame nerasime.

„Haylou Solar“ turi integruotą širdies ritmo jutiklį, leidžiantį stebėti širdies darbą 24 valandas per parą. Išmanusis laikrodis taip pat palaikys 12 sporto režimų, tarp kurių rasime bėgimo, ėjimo, važiavimo dviračiu, laipiojimo ir dar daugybę kitų. Jis taip pat turės IP68 sertifikatą, kuris rodo jo atsparumą vandeniui bei dulkėms. O įspūdingiausia šio produkto savybė yra jo baterija.

Skelbiama, kad pilno įkrovimo pakaks net 30 dienų. Tiesa, jeigu stebėsite savo širdies ritmą 24 valandas per parą – tuomet laikrodis veiks 15 dienų su pilnu įkrovimu. Žinoma, esant žemam baterijos lygiui, Jūs gausite ir priminimus apie tai, jog jau atėjo laikas įkrauti įrenginį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: