Tikriausiai tai vienas gražiausių namelių ant ratų: pamatykite, kaip atrodo „Rudasis cukrus“  ()

Koronai toliau gąsdinant bei turint galimybę saviizoliuotis asmeninėse erdvėse, vienas iš galimų variantų galėtų būti – namelis ant ratų. Ir nebūtinai toks, kokius visi pratę juos įsivaizduoti – gal ir jaukus, tačiau nuobodus ir pilkas. Juk yra ir visiškai kitokių namelių – įdomių, ryškių ir išskirtinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuotraukose matomą mobilų namelį ant 1983 metais pagaminto „Chevrolet C30 Camper“ bazės sukūrė įmonė „River City Rods“. Jis buvo skirtas parodai SEMA, vykusiai 2019 m.

O šį išskirtinį automobilį kūrėjai pavadino „Ruduoju cukrumi“. Kaip galima pamatyti nuotraukose – ne veltui.

Kaip rašo trucker.lt, šis automobilis turi pneumatinę pakabą, leidžiančią automobilį pažeminti vos ne iki važiuojamosios dalies lygio. O viduje slepia galingą, 5,3 litrų V8 tipo variklį.

Salone, kaip ir priklauso nameliui ant ratų, yra kriauklė, pagaminta iš vintažinio „Coca Cola“ šaldytuvo. Taip pat jame yra tualetas, patogi miegamoji zona, medinės grindys ir muzikos kolonėlėmis paverstos viskio statinės.

Automobilyje galima rasti šaldytuvą, o jo saugumu rūpinasi pora stebėjimo kamerų.

Visas šis grožis gali atitekti kiekvienam, tačiau kišenes tektų patuštinti bent 100 tūkst. JAV dolerių, arba beveik 92 tūkst. eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: