„Nokia“ kuria tokį technologinį sprendimą, kad pralenks visus - apie tai svajojo ir „Oppo“, ir „Xiaomi“, ir „Huawei“, ir net „Samsung“, bet kol kas niekas to neturi  ()

Kad galėtų pasiūlyti kuo didesnius ekranus, išmaniųjų telefonų gamintojai dirba iš peties. Gamintojai vartotojams pasiūlė vandens lašo formos išpjovą, iš korpuso išslenkančią kamerą ir kamerų apskritimus. Vienintelė problema, kuri neleidžia kompanijoms pasiūlyti visiškai berėmių ekranų – asmenukių kameros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dažniau kalbama apie kameras, kurios būtų įmontuotos po išmaniojo telefono ekranu, o kai kurie gamintojai, tokie kaip „Oppo“, „Xiaomi“, „Huawei“ ar „Samsung“, jau bando tai įgyvendinti. Tačiau kas pirmieji ryšis pasiūlyti tokią galimybę vartotojams? Remiantis naujausia informacija, tai gali būti „HMD Global“, kuri valdo „Nokia“ prekinį ženklą.

Šiuo metu gamintojas ruošia naująjį „Nokia 9.3 PureView“ išmanųjį telefoną. Flagmanas turėtų būti pristatytas antroje šių metų pusėje, o kalbos, kad jame gali būti panaudota ir po ekranu įmontuota kamera sklinda ne pirmą kartą. Oficialios informacijos apie tai nėra, tačiau pasirodę gandai atkeliauja iš suomių kompanijai artimų šaltinių. Remiantis tuo, pranešama, jog „Nokia 9.3 PureView“ naudos „PureDisplay V3“ technologiją.

Jau kurį laiką kalbama, kad „HMD Global“ testuoja po ekranu įmontuotas kameras. Teigiama, jog gamintojas rado pakankamai gerai išdirbtą sprendimą, kuris galėtų būti įgyvendintas jau artimiausiu metu. Būtent tai ir leidžia daryti prielaidą, kad būtent „Nokia 9.3 PureView“ gali tapti pirmuoju telefonu su asmenukių kamera po ekranu.

Išmanusis telefonas taip pat pasižymės penkių kamerų konfigūracija nugarėlėje, kur rasime 108 MP pagrindinę kamerą. Kalbant apie priekinę kamerą, ji turėtų butų 48 MP raiškos. Išmaniojo telefono darbą palaikys Snapdragon 865 procesorius, bus įdiegta Android 10 operacinė sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(50)
(16)
(34)

Komentarai ()