TUV paskelbė patikimiausių mažai naudotų automobilių sąrašą: ar jūsiškis patenka į TOP 10? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-05-03 12:32
Klausimas dėl kokių problemų. Tokie kaip Mercedes Benz turi bendrai aukštesnės kokybės medžiagas, surinkimą ir po 50k km viskas okei, tačiau po 150k km jau išlenda problemos dėl to kaip juos sukonstravo ir nebe šūdniekiai išlenda, o daug rimtesnės ir brangesnes problemikės. Kuomet tokie kaip Dacia Duster važiuoja į servisus, nes nereik mokėti ir tvarkosi visokius šūdniekius, kurie išlenda todėl, kad naudoja daug pigių medžiagų. Ir esmė, kad tokios rimtos problemos kaip Mercedesuose daug vėliau išlenda, nes mažiau sudėtingos konstrukcijos. Tačiau pagal statistiką Duster važiuoja daugiau į servisą. Per daug siaurai čia ta informacija pateikta. Galima interpretuoti kaip nori ir tiktai nestebintu, kad stengtusi vokiečių gamintojų naudai. Nes nauji vokiški automobiliai gali pasigirti, kad šūdniekiai daug kokybiškesni nei pigių auto (todėl bendrai tuo metu būna patikimas), tačiau ten sudėtingų sprendimų prikimšta, kad po to užsiknis kiti savininkai kai bus kiek daugiau kilometrų pravažiavęs kuomet akivaizdžiai tiems kas labai daug važinėja labiau apsimoka imti tą kur šūdniekiai genda, tačiau vis tiek gali važiuoti toliau, nes neįtakoja patį vairavimą, važiavimą.
technologas 2020-05-03 15:43
Pažįstamas sakė prieš kelis metus kad naujų Mercedes mikroautobusų varikliai praktiškai neremontabilūs, kai susidėvi keiti variklį (perki naują, nes nudėvėto neverta?), arba visą mašiną. Tikrai kad technikos progresas nuėjo "į kairę", vietoj to kad gamintų pigius ir patikimus daiktus, gamina kad šiaip taip atlaikytų garantinį ir tuoj pirktum naują. Va, skaičiau po Minską mersas važinėja ~40 metų senumo, tikra rida ~1,5 milijono km, lopytas, perlopytas, sau toliau burzgia.
poi 2020-05-04 02:29
Ne technikos progresas, o taršos normos - norint sumažinti taršą, gamintojai priversti iš šūdo išspausti vašką, lenginvti, mažinti, statyti turbinas ir panašiai. Rezultatas vienas- viskas tik sudėtingėja. Kokia tikimybė kad sugęs vienas daviklis? O jei daviklių yra 10vnt? Tikimybė padidėja, turime rezultatą.
mcxcommoditytip 2020-05-04 07:20
Great Content, Superhigh-quality and keep it up https://100mcxtips.in/