Po ilgų bandymų aiškėja pagrindinės moderniausio naikintuvo „F-35“ problemos, ypač „B“ ir „C“ versijose: kuo tai pavojinga ir kodėl JAV kariuomenė jau nieko nebekeis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2020-05-04 18:12
1. Nesidedu karinės technikos ekspertu. 2. Na aš skiriu, kas yra ant popieriaus ir realiai naudojama. SU-57 tiek realiai naudojamas, kiek degtukas po vandeniu. T.y. naudojamas tik propagandai ir neva Rusijos didybe, kai tiesa tokia, kad daugelis didesnių ES šalių ne tik sėkmingai apsigintų nuo Rusijos atakos, bet ir pačiai kailį išvanotų. Čia jau net nekalbant apie didžiąsias jėgas kaip JAV ir Kiniją. 3. Rusai ką sėkmingai išvystė, tai progandos ir "kitos tiesos" aparatą.
Kirtiklis 2020-05-04 18:27
O dėl ko nekyla emocijos apie Kinija? Ar Prancuzija? D.Britanija? Švedija? Ne, tik kyla kai Ruskius kažkas kažkur mini (užteko 3 sakinių), kažkaip kitos valstybės dzin, tegu ka nori ta rašo, bet va Rusija, tai reik mūrų gint. Nekeista? Tame ir esmė kad "Nendartaliečiam", deržavos gyventojam visas pasaulis padėjo. Tik ant kelių prieš Kaizeri buvo atsiklaupę, ar šito nesi girdėjęs, nes jei butumm žinojęs, nebutum paminėjęs.
dainius.tamošaitis 2020-05-04 18:39
tobulinti gali ilgai variklis jau yra bet kiek atsimeniu per daug silumos ismetia tai netitinka 5 kartai. su laikiu pabaigs .
dainius.tamošaitis 2020-05-04 18:41
Panasiu tau galva neveikia . Jai vyktiu karas nebutiu tradicinis paleistiu branduolines raketas ir po visos tavo es ir jav niekas realai nuo ju negali apsiginti net pati rusija.
dainius.tamošaitis 2020-05-04 18:44
cia kilo emocijos del to kad zmones nenori pripazinti kad f-35 buvo paleistas parduoti neisbaigtas su daug defektu. bet cia juk lietuva kas jav pagaminta yra tobula nekenda niekada....
Gastonio 2020-05-04 20:13
Tai čia tik JAV taip vyksta? O Rusijoje ginkluotėn priimama tik tai, kas jau 100% veikia? Realybė yra tokia, kad technologijos yra per daug sudėtingos ir turi praeiti laikotarpis, kol viskas bus išspręsta. Nu visur taip vyksta. JAV paleido nauja lėktuvnešį - jis turi daug bėdų, bet jos sprenžiamos, pirmasis naujos kartos lėktuvnešis. Kaip dar spręsti bėdas, jei ne testuojant, testuojant ir testuojant, ypač tomis sąlygomis, kaip ir bus technika naudojama. Rusai paleidžia naują povandeninį laivą - jis turi bėdų, jas sprendžia. O kaip su programine įranga? Viskas būna 100% padaryta? Ne. Ieško bugų, leidžia patch'us. Skirtumas tas, kad JAV biudžetas yra nepalyginamai didesnis, kitokia darbo kultūra, surinkti geriausi protai. Jie gali sau leisti vystyti naujausias technologijas, iš jų mokytis, o jeigu ir nepaeis - vis tiek daug žinių bus iš to gauta ir panaudota kažkur kitur. Ir šiaip, baikim kišti tą politiką visur. F-35 kuriamas ne iš tavo, kaip mokesčių mokėtojo, kišenės. Naujausios technologijos įdomios nesvarbu iš kur jos bebūtų: Europos, Kinijos, JAV, Rusijos, Japonijos, Korėjos ar dar kur.
immortallt 2020-05-04 21:32
Paleistų Rusija branduolines raketas, nuimtų 95% jų, pasprodintų porą miestų, Rusijoje neliktų nė vienos karinės bazės ar miesto. Teritorija būtų užimta iki mėnesio galo. Tą net rusų viceministras buvo pripažinęs. 1. Didžioji dalis rusų raketų net negali jau pakilti, surūdijusios, branduoliai užtaisai būtų purvinos bombos tik. 2. Sėkmingai išmėdžiotų didžiąją dalį raketų. 3. Žmogiškasis faktorius suveiktų ir vis tiek nepaleistų dalies ginklų. Kas kur sakė, kad JAV ar kurios nors kitos šalies karinės technologijos tobulos ir išdirbtos? Niekada technologijos nebūna tobulos, na tiksliau, sukūrus naują technologiją, ją tobulini 20 metų, arba iki kol sukuri kitą technologiją kurią gali vystyti. Tuo tarpu ką daro rusai - apsiskelbia apie krūvas "net analogov v mire", o iš tikrųjų niekas ir neperžengia prototipo stadijos. Būna prototipus masiškai pradeda gaminti, ir net mūšio lauko nereikia, kad visi būtų sunaikinti ar tiesiog taptų nebenaudojami. Rusų lėktuvnešis puikiai demonstruoja Rusijos karinę ir technologinę didybę - net tualetų nėra, jei įplaukia į arktinius vandenis, nes viskas užšala, o atrasti rusų lėktuvnešį net vikingai galėtų, nereikalingi jokie radarai, už 200 km dūmų stulpą matai.
dainius.tamošaitis 2020-05-04 22:44
ir tolau skleidi nesamones . rusija niekada nesustabde finansavimo branduololinai pramonai cia tik tavo svajone kad numus 95% raketu. man net idomiu su kuo su ta isreklamuota jav oro ginyba kuria saudo arabijoja irano dronai pramusiu ir puikai naftos telkinus sunaikino tai ka kalbeti apie tarpzemynine raketa.
immortallt 2020-05-04 22:49
Niekada nesustabdė finansavimo Oi prajuokinai... Sulygino jis dronus ir tarpžemynines balistines raketas. Dronai Saudo Arabijoje dar žiūrėk kad nebūtų pačių Saudo Arabų. Nuostolis kapeikos, pakilimas naftos kainos realiai pagrįstas tik baimėmis, nes sumažėjimas buvo juokingas. Esmė ta, įsikandęs, kad rusai čia kažkas jau tokio, o tiesa ta, kad rusų kariuomenė nekvalifikuota, daugiausia kaimo jurgiai "trigger happy", kurie šaudo civilių orlaivius, savus naikintuvus ir tiesiog civilius. Technika kas sena ir dar veikia - ta dar naudojama. Nauja technika prastesnė nei sena. O biudžetas visos kariuomenės mažesnis nei Italijos kariuomenės.
SaMaras 2020-05-04 23:24
Na cia juk eilinis ypač lietuviškas "vardas.pavardė", kuris nesugeba sakinio suregzt be klaidų lietuviškai.. paignoruok savaitę, rubliai pasibaigs tai net neatsakys į tavo komentarą, nes algos negaus ir nebus jam jokio noro ginčytis.. o dabar argumentai nerūpi.. teigia tai ką turi teigti..