Lietuvoje užsidegė namo stogas, ant kurio sumontuota saulės elektrinė. Ko iš gaisro išmoks saulės elektrinių savininkai ir rangovai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-05-03 22:16
viskas ka reikia zinot - tai fotovoltas turi but pakeltas virs stogo dangos apie 20cm. kad cirkuliuotu oras. ant tamsaus stogo irgi geriau nemontuot. labai daug kur spjauna ant sito ir montuoja belenkaip, kad tik pigiau... foto - pats sudiniausias variantas - tamsus stogas ir per daug priglausta... ir taip pat padaryt tarpini sekciju atjungima kur nors namo viduje. netaupyt ant keliu metru laidu. izeminima padaryt centriniam voltazo taske, o ne pliuse ar minuse... tada busi ramus ir dirbs geriausiai ir ilgiausiai.
mcxcommoditytip 2020-05-04 07:22
Great Content, Superhigh-quality and keep it up http://khelomcx.com/
kapeikele 2020-05-05 00:43
Tai jei teisingai supratau straipsnį, užsidegė namas, kuriame buvo saulės jėgainė, bet užsidegė ne dėl jegainės? Keistoka reklama, įdomu kokios firmos tualetus naudojo namo šeimininkė.. O kas į temą apie modulius, tai pirkit didžiuosius gamintojos, kaip Risen, Ja solar, Jinko, Sharp ir t.t, tada neturėsite tokių problemų, kaip pirkdami tik toje šalyje gaminamus "made in litwa" produktus.