Liūdnos naujienos „Galaxy S8“ telefonų turėtojams  (1)

„Samsung“ neseniai paskelbė „Android“ saugos atnaujinimų grafiką daugeliui išmaniųjų telefonų. Liūdnos naujienos „Galaxy S8“ telefonų turėtojams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad nuo šiol „Samsung Galaxy S8“ ir „Galaxy S8 Plus“ išmanieji telefonai saugumo atnaujinimus gaus tik kas ketvirtį. Tai reiškia, jog vietoj mėnesinių naujinių, įrenginių turėtojai atnaujinimo sulauks tik kas tris mėnesius.

„Galaxy S8“ ir „S8 Plus“ buvo pradėti gaminti dar 2017 m. balandį. Šios serijos telefonai buvo išleisti su „Android 7.0 Nougat“ operacinės sistemos versija ir nuo to laiko sulaukė „Android 8.0“, o kiek vėliau ir „Android 9 Pie“ versijų. Nesunku nuspėti ir tai, jog „Android 10“, o tuo labiau ir „Android 11“ oficialiai šių išmaniųjų jau nepasieks.

Be „S8“ serijos, saugumo naujinimus tik kas ketvirtį gaus ir daugelis kitų „Samsung“ įrenginių. Visas sąrašas pateikiamas žemiau.

2016 metais išleisti „Galaxy S7“ telefonai bent kažkokius naujinius gaudavo iki šių metų pradžios, kas yra keturi metai nuo išleidimo. Taigi, galima daryti prielaidą, kad „Samsung Galaxy S8“ serijai liko kiek mažiau nei metai ir tikėtina, jog atnaujinimai taip pat bus nutraukti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(20)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: