Liūdnos prognozės „Apple“: kompanija jau šį rudenį gali prarasti maždaug 18 mlrd. JAV dolerių  ()

Įprastai nauji „iPhone“ išmanieji išleidžiami rugsėjį, tačiau sklinda kalbos, kad „iPhone 12“ serija šiemet gali vėluoti. Ir tai nieko gero nežadantis scenarijus „Apple“ kompanijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „Goldman Sachs“ analitikų prognozėmis, „iPhone 12“ išleidimas gali būti atidėtas iki lapkričio mėnesio. Tokiam vėlavimui, be abejonės, didžiausios įtakos turės koronaviruso pandemija.

Pandemija paveikė daugelį pramonės sričių ir apribojo keliones, o tai reiškia, kad „Apple“ gali tekti laukti daug ilgiau, nei jie norėtų, kol jų inžinieriai galės išvykti į Kiniją pradėti gamybą.

Dėl dviejų mėnesių vėlavimo, „Apple“ prarastų maždaug 18 mlrd. JAV dolerių pajamų, o gamintojo metiniai pardavimai nukristų per 14 proc.

Tai ne pirmas kartas, kai girdime, jog logistika per karantiną yra viena iš problemų, dėl kurių gali būti atidėtas naujo įrenginio išleidimas. „Apple“ dar nieko nepatvirtino, tačiau pranešama, kad įmonė greičiausiai sprendimą dėl „iPhone 12“ išleidimo datos paskelbs kitą mėnesį.

„iPhone 12“ pristatymas labai svarbus – tai bus pirmasis gamintojo telefonas, palaikantis 5G ryšio technologiją. Be abejo, tikimasi ir dizaino pokyčių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(24)
(-19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: