Tiesiog nereali dovana - nepraleiskite progos nemokamai parsisiųsti legendinio „GTA V“  (9)

Būtų beprotiškai sudėtinga užduotis rasti žaidimų mėgėją, kuris nebūtų bandęs legendinio „Grand Theft Auto“. Greičiausiai daugelis mūsų žaidėme net ir ne vieną jo dalį. Belaukiant „GTA VI“ pasirodymo,„Epic Games“ pateikė fantastišką pasiūlymą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-16 Tiesiog nereali dovana - nepraleiskite progos nemokamai parsisiųsti legendinio „GTA V“  (9)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nevyniodami žodžių į vatą iškart sakome, kad tereikia paspausti šią nuorodą ir parsisiųsti legendinį „GTA V“ žaidimą.

„Epic Games Store“ iki gegužės 21 dienos suteikia galimybę asmeninių kompiuterių turėtojams nemokamai įsirašyti šį žaidimą.

Šis pasiūlymas susilaukė milžiniško dėmesio ir pirmosiomis dienos net užlūžo „Epic Games“ serveriai, tačiau šiandien - gegužės 16 d - viskas veikia puikiai ir žaidimas siunčiamas įprastai. Tiesa, yra srauto apribojimų, tad prireiks trupučio kantrybės.

Čia svarbu pabrėžti ir tai, jog jūsų parsisiųstas „GTA V“ veiks ir po šio pasiūlymo pabaigos. Vadinasi nereikės sukti galvos apie papildomą žaidimo įsigijimą.

Tad tereikia parsisiųsti ir mėgautis šiuo puikiu žaidimu.

„GTA V“ buvo išleistas dar 2013 metais ir šio žaidimo gerbėjams teko laukti net penkerius metus. Prieš pasirodant šiai daliai, 2008 metais buvo pristatyta „GTA IV“.

Laukimo rekordas jau pagerintas. Yra žinių, kad „Rockstar Games“ galbūt dar šiemet ar kitų metų pradžioje pristatys ir „GTA VI“. Tiesa, nieko oficialiai patvirtinto dar nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(80)
(16)
(64)

Komentarai (9)