Paskubėkite pasinaudoti proga: tik dabar galima nemokamai parsisiųsti vieną populiariausių žaidimų pasaulyje – „Civilization VI“ (Video)  (2)

Gandai pasitvirtino: iš pradžių „Epic Games“ leido nemokamai atsisiųsti „GTA V“, o dabar suteikiama galimybė savo kolekciją papildyti ir dar vienu puikiu žaidimu – „Civilization VI“. Ir panašu, jog tai dar ne paskutinė dovanėlė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-24 Paskubėkite pasinaudoti proga: tik dabar galima nemokamai parsisiųsti vieną populiariausių žaidimų pasaulyje – „Civilization VI“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu „Epic Games“ leidžia nemokamai atsisiųsti „Civilization VI“ kompiuterinį žaidimą ir tereikia tik spustelėti šią nuorodą.

Tokia akcija galios iki gegužės 28 dienos, tad norintiems šio žaidimo – reikėtų paskubėti.

Kaip ir „GTA V“ atveju, taip ir jūsų parsisiųstas „Civilization VI“ veiks ir po šio pasiūlymo pabaigos.

Pats žaidimo parsisiuntimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Tereikia paspausti šią nuorodą ir vadovautis paprasta ir aiškia instrukcija. Jei dar neturite, reikės atsisiųsti ir įsidiegti „Epic Games Laucher“ ir tada atsisiųsite žaidimą. Viskas paprasta ir tiesiog vadovaukitės instrukcijomis.

Įspėjimas: „Civilization VI“ žaidimas yra neįtikėtinai įtraukiantis. Vos tik pradėsite kurti savo civilizaciją ir nugalėdami priešus keliauti per amžius, prie šio žaidimo galite tiesiogine to žodžio prasme prarasti savaites ir mėnesius. Žaidimas yra labai įdomus ir kuo toliau, tuo labiau norisi spustelėti mygtuką ir pasižiūrėti kas gi nutiks toliau.

Mūsų laukia dar du puikūs žaidimai?

Kadangi pirminė informacija apie „GTA V“, o dabar ir „Civilization VI“ pasitvirtino, labai tikėtina, kad artimiausiu metu mūsų laukia dar du nemokami ir šaunūs žaidimai:

  • sekantis turėtų būti „Borderlands: The Handsome Collection“ ir jį galėsime nemokamai atsisiųsti nuo gegužės 28 d;
  • o tada ir „Ark: Survival Evolved“ – kurį nemokamai galėsime atsisiųsti nuo birželio 4 d.

Tad „stay tuned for more“ ir net jei šiuo metu neplanuojate žaisti kurio nors iš šių žaidimų – juos vis tiek verta atsisiųsti. Galbūt vieną dieną užsinorėsite pažaisti gerą ir laiko patikrintą žaidimą, o jo nemokamai atsisiųsti jau negalėsite.

Štai ir nespėję atsisiųsti „GTA V“ dabar jau turėtų už jį susimokėti 15 eurų. Geriau iš anksto turi šaunių žaidimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(29)
(6)
(23)

Komentarai (2)