„AnTuTu“ sukūrė dar neregėtą telefonų procesorių spartos palyginimo vizualizaciją: štai ir paaiškėjo galingiausi procesoriai ir kodėl kai kurie „Samsung Galaxy S20“ modeliai tiesiog gėdingai atsilieka  ()

„AnTuTu“ kūrėjai aiškiai ir suprantamai pateikė „Android“ telefonų procesorių spartos palyginimo vizualizaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grafikui pasitelktas raketos motyvas. Kuo procesorius arčiau arketos, tuo jis geresnis, o apačioje atsidūrė mažiausiai pajėgūs lustai. Šiuo metu aukščiausią poziciją užima „Qualcomm Snapdragon 865“.

Daugelyje naujausių „Android“ flagmanų montuojamas „Snapdragon 865“ triuškina Samsung „Exynos 990“. Primename, kad „Samsung Galaxy S20“ serijos telefonai su „Snapdragon 865“ lustu parduodami JAV ir Pietų Korėjoje, o su įdiegtu „Exynos 990“ lustu tiekiami Europoje ir likusiuose regionuose. Tad toks atsilikimas šioje „AnTuTu“ vizualizacijoje turėtų būti tikrai nesmagus kai kuriems „Samsung Galaxy S20“ savininkams.

Svarbu paminėti, kad šioje vizualizacijoje matomi rezultatai nėra apskaičiuoti pagal pilną „AnTuTu“ testą, į kurį įeina ekrano atsinaujinimo dažnis ir telefono greitis. Šiuo atveju buvo vertintas ne tik lusto, bet ir grafikos plokštės pajėgumas.

Atkreipkite dėmesį, kad šiame grafike nėra „Apple“ mobiliųjų įrenginių procesorių, tačiau, ko gero, visiems ir taip žinoma, kad šie būtų užėmę pozicijas topo viršūnėje.

Pilnos raiškos grafiką galite rasti čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()