„Renault“ imasi neįprastos veiklos - pradės apsauginių kaukių gamybą ir tam naudos pažangiausias technologijas  ()

Įmonių grupė „Renault“ praneša, kad įsigijo apsauginių kaukių gamybos liniją, kuri bus naudojama gaminti kaukes įmonių grupės reikmėms, siekiant užtikrinti visų gamybos įmonių ir pardavimo tinklo darbuotojų Europoje („Renault“ pramonės ir paslaugų įmonėse bei platinimo ir privačių platintojų tinkluose) saugumą ir sveikatos apsaugą. Gamybos liniją, kurios pajėgumas sieks 1,5 milijono chirurginių kaukių per savaitę, ketinama paleisti š.m. liepos mėn. „Renault“ gamykloje Flinse, Prancūzijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apsauginių kaukių gamybos linija pagrįsta Prancūziška technologija, grupė ketina įdiegti sprendimą, kuris ilgainiui leistų užtikrinti kaukių tiekimo nuoseklumą, panaikintų jų trūkumo ir vėlavimo riziką bei apsaugotų nuo kainų didėjimo dėl infliacijos, taigi, taip pat sumažintų didžiulę paklausą rinkoje.

Sprendimas priimtas konsultuojantis su gydytojais ir HSE (higienos, sveikatos, aplinkos) skyriumi, vadovaujantis grupės, kuriai, atnaujinus veiklą, svarbiausias prioritetas yra darbuotojų sveikata.

Gamybos linijoje naudojamas pažangus procesas, pagrįstas automatiniu ultragarsiniu suvirinimu, kuris apima šias operacijas: neaustinių pluoštų sluoksnių išvyniojimą iš ritinių, nosies lankelio dėjimą tarp sluoksnių, prieš tai nupjovus tinkamo ilgio vielutę, sluoksnių suvirinimą ir pjovimą, kaukių vertimą į kitą pusę ir ausų kilpų tvirtinimą ultragarsinio suvirinimo būdu. Linijoje įrengta vaizdo kamerų sistema leis stebėti gamybos procesą ir užtikrinti aukščiausią kaukių kokybę. Visi liniją sudarantys įrenginiai ir gamyboje naudojamos medžiagos gaminamos Prancūzijoje bei kitose Europos šalyse.

Paskirtas gamintojas birželio mėn. surengs apie dvidešimties darbuotojų, kurie bus siunčiami dirbti kaukių gamyboje, mokymus. Linija atitinka visus grupės patvirtintus saugos standartus, o gaminamoms apsauginėms kaukėms bus suteikiamas galiojančių standartų sertifikatas.

Projekte numatoma, kad „Renault“ Flinso gamyklos pastate, kurio plotas 1.000 m2, įsikurs ne tik gamybos linija, bet ir logistikos centras. Pagamintos kaukės būtų siunčiamos į Saint-André-de-l‘Eure įsikūrusį „Renault“ paskirstymo centrą („Sofrastock“ Prancūzijoje), iš kur būtų tiesiogiai siunčiamos gavėjams Prancūzijoje ir Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()