„DxOMark“ paskelbė naujausio flagmano „OnePlus 8 Pro“ kameros rezultatus ir jie iš karto tapo sensacija: į vietą padėjo ir „Samsung“ ir „Apple“  (1)

„DxOMark“ specialistai paskelbė „OnePlus 8 Pro“ kameros reitingą. Nustebino visus tai, kad šis išmanusis sugebėjo surinkti net 119 balų, aplenkdamas tokius grandus kaip „Samsung Galaxy S20 +“ ir net „Apple iPhone 11 Pro Max“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„OnePlus 8 Pro“ už fotografiją gavo stulbinamus 126 balus, video kategorijoje – 103 balus.

Kalbant apie fotografiją, „OnePlus 8 Pro“ sulaukė pagyrų už kameros ekspoziciją ir spalvų tikslumą. Priartinimui skirtą objektyvą taip pat įvertino puikiai dėl itin gero optinio triukšmo slopinimo.

Kamera išlaiko detalumą įvairiausiomis sąlygomis, o automatinis fokusavimas tikslus ir greitas.

Vis dėlto, testo metu specialistai pastebėjo kelis artefaktus ir vaiduoklio efektą judančiuose objektuose ir stipriuose šviesos šaltiniuose.

Kalbant apie filmavimą, ekspertai vėlgi išgyrė ekspoziciją, spalvų tikslumą ir automatinį fokusavimą. Visgi vertinant pagrindinę kamerą, rasta prie ko prikibti. Testavimo metu atskleista keletas problemų, susijusių su šešėlių ekspozicija HDR režime, filmuojant matomas triukšmas ir artefaktai šviesiose vaizdo įrašų vietose.

Be aptiktų trūkumų, specialistai „OnePlus 8 Pro“ vertina gana palankiai. Išmaniojo telefono kamera įvertinta kaip patikima.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai (1)