Netrukus debiutuos dar pigesnis „Samsung Galaxy S20“: žvėriškos galimybės už stebėtiną kainą  ()

Praėjusių metų pabaigoje pristačius „Samsung Galaxy S10 Lite“, visi ėmė laukti „Galaxy S20 Lite“ išleidimo, tačiau tik dabar apie jį ėmė sklisti kalbos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis šaltiniais, kalbėjusiais su „SamMobile“, kuriamas naujas „S20“ modelis, žinomas kaip „Samsung Galaxy S20 Fan Edition“. Kol kas nėra aišku, ar išmanusis bus paleistas į rinką šiuo pavadinimu, ar kaip „Samsung Galaxy S20 Lite“.

Šaltinių teigimu, SM-G780 numeriu pažymėtas modelis bus skirtas tarptautinei rinkai, o SM-G781 tik JAV. Ko gero tai yra „Galaxy S10 Lite“ įpėdinis, kurio modelio numeris yra SM-G770.

Ko galima tikėtis iš „Samsung Galaxy S20 Lite“?

Globalią versiją bus galima įsigyti tiek su 5G, tiek be jo, tuo tarpu JAV bus tik 5G variantas. Išmanusis turės mažiausiai 128 GB vidinės atminties ir veiks su „One UI 2.5“ vartotojo sąsaja, paremta „Android 10“. „One UI 2.5“ dar visai šviežias dalykas, tad šios vartotojo sąsajos dar neturi joks išmanusis telefonas, tačiau tikriausiai debiutuos „Samsung Galaxy Note 20“ telefone.

Apie „Samsung Galaxy S20 Lite“ dar daug nežinoma, tačiau jeigu jis seka „S10 Lite“ pėdomis, greičiausiai turės tą patį procesorių kaip ir visa „Galaxy S20“ serija – „Qualcomm Snapdragon 865“. Tai šiuo metu yra galingiausias „Android“ procesorius ir tai gali reikšti, kad „S20 Lite“ iš tikrųjų bus galingesnis nei standartinis „S20“.

Kaip pažymi „SamMobile“, pagrindiniai „Samsung“ flagmanai paprastai turi „Exynos“ mikroschemų rinkinį, o ne „Snapdragon“ už JAV ribų, tačiau „S10 Lite“ visame pasaulyje buvo su „Snapdragon“ lustu, o šiuo metu galingiausias „Exynos“ lustas nėra toks geras kaip „Snapdragon 865“.

Nėra žinoma, nei kada „Samsung Galaxy S20 Lite“ gali pasirodyti, nei kiek jis kainuotų, tačiau svarstoma, kad jo kaina galėtų būti panaši kaip ir „Galaxy S10 Lite“ pardavimų pradžioje – apie 650 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(12)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: