Naujasis „Windows 10 Fall 2020“ atnaujinimas vėl suerzins daugybę vartotojų, o „Microsoft“ rizikuoja gauti baudą: prasidės „Edge“ brukimas  (4)

„Microsoft“ nori bet kokiais būdais išpopuliarinti naują „Edge“ naršyklę, kuri yra paremta „Cromium“ varikliu. Tą patį variklį naudoja „Chrome“ ir keletas kitų naršyklių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ jau patvirtino, kad su būsimu „Windows 10 Fall 2020“ atnaujinimu įdiegs „Edge“ naršykle ir ją padarys numatytąja sistemos naršykle. Tai tikrai suerzins ne vieną naudotoją. „Microsoft“ jau yra gavusi baudą iš Europos Sąjungos už naršyklės brukimą vartotojams.

Tie, kurie naudoja „Windows 10“, jau tikriausiai pastebėjo, kad su vienu iš atnaujinimu jau buvo įdiegta „Edge“ naršyklė. Ją primigtinai buvo siūloma padaryti numatytąja sistemos naršykle.

„Microsoft“ taip pat praneša, kad su „Windows 10 Fall 2020“ atnaujinimu keisis šių didelių atnaujinimų versijų numeracija. Vietoj keturių skaičių, kurie reikšdavo atnaujinimo išleidimo metus ir mėnesį, pvz., 2004 (2020 metų balandžio mėnuo), bus naudojamas 20H2 užrašas, kuris reiškia 2020 metų antrasis pusmetis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(23)
(9)
(14)

Komentarai (4)