Lietuvos IT saugumo ekspertų bendruomenėje kilo daug emocijų ir pasipiktinimo dėl „Telia“ saugumo spragos paviešinimo: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-07-03 15:35
"kadangi škodos klientai užtrenkinėdavo raktą viduj, tai mes padarėm visus raktus vienodus. Jeigu reikia galim jiem atrakinti mašiną. O vagystės nėra problema, nes lysti į svetimą mašiną juk nelegalu, niekas to nedarys." "Dabar kai viskas iškilo į dienos šviesą būtų gerai, jeigu senų škodų savininkai jas pakeistų į naujas." kad ir kaip gerbčiau KAM`ą jie nereaguos pakankamai greitai į IT grėsmes. KAM negali mokėti konkurencingos algos ir turėti geriausio lygio specialistų savo SKD, + padarius blogą sprendimą labai greitai suvalgytų spauda dėl per didelės/mažos reakcijos.
VirtualGadget 2020-07-04 11:11
Na gal tos senos Škodos keičiamos labiau ne dėl saugumo spragų, o dėl spartos. Galima žinoma už tą pačią kainą sulopyti seną Škodą, bet kam, jeigu už tiek pat ją galima pakeisti nauja. Įvairių saugumo spragų visada atsiras. O jų taisymas tai jau įmonės reikalas. Tik visiškas kvailys nesitvarkytų.
tomas_vaitkevicius 2020-07-05 02:10
KAM technikos išbaigtumo trūkumą kompensuoja budriai laikomais žmonėmis. O anksčiau tik kaip turistai atvykdavę užsieniečiai dabar vis dažniau kreipiasi ir dėl darbo, o ir stengiasi pasirodyti gebantys. Kažkada juk iš Italijos architektus teko vežtis.
zet 2020-07-05 15:00
Slykstu skaityti Telijos atsakyma. Atseit Telijos puseje tik gerieciai saugumo ekspertai, o kitoje puseje tik blogieciai programisiai. Plius jei jau nera jokiu spragu, tai nebutu ir sio burbulo. Dar idomus Telijos teiginys, kad spragos nera, nes programisiui nepavyko nulauzti. Net dabar Telija metosi grasinimais del smeizto. Telija blogio kompanija
tomas_vaitkevicius 2020-07-05 18:36
To @zet. Telia dirba ganėtinai daug siauros specializacijos specialistų. Jų pagrindinis rūpestis kad turėtume pasaulio lygį atitinkančias interneto, telefonijos ir televizijos paslaugas. Šie vyrukai (spėju) iš užsienio elgiasi kaip neprašyti į kiemą užklydę kaimo bernai. Taip, gyvena čia gražių merginų, bet jiems reikės labiau pasistengti užuot vien puikavusis gudrumu. Dėl komunikacijos būdų galima ginčytis, mano nuomone atsakymas yra daugiau mažiau geras. O kaip jūs atsakytumėte?