Kinijos turgelio stebuklai: iš Lenkijos sandėlio, patys perkamiausi ir geriausiai pirkėjų vertinami „Lenovo“ kompanijos išmanieji telefonai (Video, paskutiniai vienetai)  (1)

Naujausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Perkamiausias išmanusis telefonas oficialioje „Lenovo“ parduotuvėje - „Lenovo K5 Pro“ 4 GB RAM + 64 GB ROM, globali versija, iš Lenkijos sandėlio;

- Vidutinės klasės, antras pagal perkamumą išmanusis telefonas - „Lenovo Z5s“ 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija, iš Lenkijos sandėlio;

- Perkamiausias „Lenovo“ flagmanas - „Lenovo Z6 Pro“ 8 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija, iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Perkamiausias išmanusis telefonas oficialioje „Lenovo“ parduotuvėje - „Lenovo K5 Pro“ 4 GB RAM + 64 GB ROM, globali versija

  • Dabar jis parduodamas už 95,44 €;
  • 26 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • už 5,91 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Lenovo K5 Pro“ yra pats perkamiausias išmanusis telefonas oficialioje „Lenovo“ parduotuvėje.

Turime virš 6 800 pirkimų, 3 400 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Turint galvoje tokią gausą atsiliepimų, tai yra stebėtinai aukštas įvertinimas išmaniajam telefonui.

Ir kuo „Lenovo K5 Pro“ taip patinka pirkėjams? Žinoma, kad kaina ir tai, ką už ją gauna. 

Nors 2020-aisiais jau nieko nenustebinsi su 4 GB RAM, 64 GB ROM ir 8-nių branduolių Snapdragon 636 procesoriumi, tačiau pirkėjai tikina, kad to pilnai pakanka ne tik atlikti kasdienėms užduotims, bet ir žaisti įvairius žaidimus.

„Lenovo K5 Pro“ palaiko dvi nanoSIM korteles ir taip pat galima įdėti papildomą iki 256 GB atminties kortelę - užims vieną nanoSIM vietą.

Telefonas turi 5,99 colių įstrižainės FHD ekraną; metalinį korpusą - kaip tokioje kainų kategorijoje, labai retas dalykas; iš viso 4 kameras - priekyje ir gale turime po 16MP+2MP komplektus; daugeliui vis dar reikalingą 3,5 mm audio jungtį bei talpią 4050 mAh bateriją, kuri palaiko 18W greitąjį įkrovimą (yra C-tipo USB jungtis).

„Lenovo K5 Pro“ taip pat palaiko Bluetooth 4.2, WiFi (2.4 ir 5 GHz) bei visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Telefonas darbuojasi su ZUI 5.0 operacine sistema, kurios pagrindas yra Android 8.1. Ją galėsite atsinaujinti. Kadangi tai globali telefono versija, tai tuo pačiu čia rasite lietuvių kalbą.

Trumpai tariant, „Lenovo K5 Pro“ yra paprastas, kasdienius poreikius patenkinsiantis išmanusis telefonas.

Pirkėjai iš viso pasaulio ir Lietuvos šiuo telefonu yra labai patenkinti ir tik vienas pirkėjas iš Lietuvos teigia negavęs savo telefono. Tačiau apie tai buvo informuotas pardavėjas ir pastarasis grąžino sumokėtus pinigus.

Daugiau apie patį „Lenovo K5 Pro“ telefoną, jo galimybes ir įvairių testų rezultatus galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Vidutinės klasės, antras pagal perkamumą išmanusis telefonas - „Lenovo Z5s“ 6 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija

  • Dabar jis parduodamas už 146,41 €;
  • 25 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • už 5,91 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Lenovo Z5s“ yra antras perkamiausias išmanusis telefonas oficialioje „Lenovo“ parduotuvėje ir jį jau įsigijo virš 6 800 pirkėjų, kurie paliko 3 400 atsiliepimų ir turime labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Iškart galima sakyti, kad „Lenovo Z5s“ yra pažangesnis išmanusis telefonas, o tai ir atsispindi jo kainoje.

„Lenovo Z5s“ yra aprūpintas Snapdragon 710 procesoriumi, turi didelį 6,3 colių įstrižainės FHD+ (2340 x 1080) ekraną, 4 kameras: priekyje 16MP ir gale 16MP+8MP+5MP.

Metalinis korpusas šiam telefonui taip pat priduoda solidumo ir 3300 mAh baterija yra geras rodiklis. Juolab, kad palaikomas greitasis 15W įkrovimas.

Be gale įtaisyto pirštų atspaudų skaitytuvo, „Lenovo Z5s“ jau palaido ir vadinamąjį Face ID - veido atpažinimo technologiją.

Taip pat „Lenovo Z5s“ turi 6 GB RAM ir 128 GB ROM, kuriuos galima padidinti su atminties kortele dar 256 GB. Ji užims vieną iš dviejų nanoSIM kortelėms skirtų vietų.

Galingesnis išmanusis telefonas darbuojasi su naujesne ZUI 10 operacine sistema, kurios pagrindas yra Android Pie (9.0) bei palaiko lietuvių kalbą.

„Lenovo Z5s“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, Bluetooth 5.0, WiFi 2.4 ir 5 GHz, turi 3,5 mm audio ir C-tipo USB jungtis. 

Pirkėjai „Lenovo Z5s“ telefonu yra labai patenkinti ir praktiškai visi pirkėjai iš Lietuvos jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Štai ką sako vienas iš jų:

  • Pardavėjas labai mandagus. Bendrauja mandagiai, greitai atsako į klausimus ir pataria. Seniai neteko matyti tokio gero pardavėjo. O prekė iš Lenkijos atkeliavo labai greitai (per savaitę). Buvo supakuota labai saugiai ir gerai. Dėžutė telefono supakuota gamykliškai ir gerai. Viskas veikia. Rekomenduoju ir pardavėją ir prekę.

Daugiau apie „Lenovo Z5s“ telefoną, jo veikimą ir testų rezultatus galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Perkamiausias „Lenovo“ flagmanas - „Lenovo Z6 Pro“ 8 GB RAM + 128 GB ROM, globali versija

  • Dabar jis parduodamas už 302,89 €;
  • 25 % nuolaida;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • už 5,91 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Už tokią gerą kainą turbūt būtų sunku surasti geresnių parametrų išmanųjį telefoną. Kitų kompanijų gaminami išmanieji telefonai, kurie gali pasigirti panašiomis specifikacijomis, kainuoja ženkliai brangiau. Tačiau ką gi gali pasiūlyti naujasis „Lenovo Z6 Pro“?

Yra 8 pagrindiniai dalykai, kurie šį telefoną padaro puikiu:

Pats pirmas dalykas, tai jo procesorius. Šis gražuolis aprūpintas praėjusių metų galinguoju Snapdragon 855 (nusileidžia tik 855+ ir šių metų 865 aut. past.), 8-nių branduolių 2,8 GHz procesoriumi.

Antras punktas: 6 GB arba 8 GB RAM ir net 128 GB ROM. Beje, vidinę atmintį galima dar padidinti su papildoma atminties kortele – iki 512 GB. O darbuojasi su „ZUI 11“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 9“.

Gamintojas teigia, kad toks techninis derinys užtikrina nuostabiai sklandų „Lenovo Z6 Pro“ veikimą ir naujausius žaidimus žaisti yra vienas malonumas.

Trečias punktas: palaikoma išties unikali „Lenovo Z6 Pro“ aušinimo technologija, kurią gamintojas vadina „PC-Level Cooling Technology“.

Prie efektyvaus telefono aušinimo dar prisideda ir dirbtinis intelektas (DI), kuris padidina telefono veikimo efektyvumą ir taip papildomai sumažina jo temperatūrą.

Ketvirtas punktas: šeštosios kartos pirštų atspaudų skaitytuvas, kurį gamintojas įtaisė pačiame ekrane. 

Penktas punktas: „Lenovo Z6 Pro“ aprūpintas 4000 mAh talpos baterija ir šis rodiklis yra labai geras.

O greitasis baterijos įkrovimas yra taip pat labai teigiamas dalykas. Beje, pakuotėje jau yra 27W įkroviklis, tad jo pirkti atskirai nereikės.

Šeštas punktas: išmanusis telefonas palaiko „HDR 10 + 1CC Cavity“ ir „Dolby Atmos“, tad tiek vaizdo, tiek garso kokybė yra nepriekaištinga.

Septintas punktas: kalbant apie vaizdą, tai „Lenovo Z6 Pro“ yra nuostabios išvaizdos išmanusis telefonas, turintis itin kokybišką 6,39 colių įstrižainės FHD+ (2340 x 1080) ekraną.

Aštuntas punktas: puikios kameros. Priekyje turime net 32 MP kamerą, bet dar labiau nustebina, jog telefono gale yra įrengtos net 4 kameros: 48 MP + 16 MP plataus kampo kamera + 8 MP „telephoto“ kamera + 2 MP kamera, skirta pagerinti nakties metu darytų nuotraukų kokybei.

Tad štai kokie pagrindiniai „Lenovo Z6 Pro“ privalumai. Žinoma, jis palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, naujausią „Bluetooth 5.0“ technologinį sprendimą, „WiFi“ (2.4 ir 5 GHz), 3,5 mm audio jungtį ir t.t.

Į šį telefoną „Lenovo“ kompanija tiesiog sudėjo viską, ko tik gali norėti išrankusis pirkėjas. Tiesiog puikus išmanusis telefonas, kurį labai giria pirkėjai ir daugeliui gerai žinomi išmaniųjų telefonų specialistai iš GSMArena. Jie tvirtina, kad „Lenovo Z6 Pro“ galima drąsiai laikyti išmaniųjų telefonų žudiku - tiesiog už tokią kainą gauname puikiomis savybėmis pasižyminti telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(6)
(11)

Komentarai (1)