„Samsung“ seka „Apple“ pėdomis: būsimų telefonų pakuotėse nerasime įprastų priedų, tačiau yra ir gerų žinių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PCP 2020-07-12 16:35
Puiki žina. Nors įkroviklis tai gal ir praverčia tiems kurie telefonus rečiau keičia, bet gal kas paaiškins tos pigios ausinės ten būna kam?? naudojasi tokiu dalyku tikrai ne visi, o tie kas naudojasi, kogero turi nusipirkę pagal savo poreikius. išmetu kas kart. p.s toks vaizdas jog straipsnio autorius galvoja kad šitie dalykai būna dėžutėje nemokamai. neteisingai.
qrad 2020-07-12 17:23
Viskas tik tam, kad mažinti kaštus ir didinti pelną. Telefonai, dėl to pigesni netaps.
PCP 2020-07-12 17:47
Jo, atvėrei akis visiems, atskleidei konspiraciją, slaptus telefonų gamintojų tikslus. Bet gal atkreipk kada dėmesį parduotuvėj - pigūs pagaminti daiktai - kainuoja pigiau negu tie kuriuos pagaminti yra brangu. Kodėl? todėl kad pelno marža konkurencingoje rinkoje yra daugmaž visiem vienoda.
qrad 2020-07-12 20:52
Čia nebent vienoda pelno marža būna kokiems bulvių skutekliams. Telefonų rinkoje visai kiti dėsniai galioja, daug ką lemia prekinis ženklas ir pačio gamintojo kainų politika.
salemas5 2020-07-12 23:37
Tausoja gamta? Dar vienas PR bullshit. Jiems tiesiog maziau islaidu tiems priedams gaminti ir galimybe tiesiog užkelti kaina juos parduodant.. Bey is kitos puses gal ir gerai bet su salyga jei paliks visur usb c jungtis. Nes ir taip is kitu prietaisu yra tu krovikliu ir laidu prisikaupe.
Shinigami 2020-07-13 06:45
Visiems aišku kad šiuos priedus pašalins ne gamtai tausoti, o išlaidoms sumažinti. Dabar visi kas siunčia popierines sąskaitas dažnai taip pat rašo, kad tausokime gamta ir gaukime sąskaitas internetu. Aš ta pati rašiau klientams, kad tausokime gamtą ir sutartys pasirašykime elektroninių parašu. Nors realiai to įmonė norėjo kad sumažintu išlaidas ne tik popieriui, bet ir pašto išlaidas. Beveik nei vienas klientas neatvažiuodavo pasirašyti sutarčių, bet jiems nusiunčiame popierine arba pdf, jie atsispausdina pasirašo ir mums atsiunčia, tada mes pasirašom ir jiems gražinam. Ilgai užtrunka, popierius naudojamas, pašto išlaidos. Kiti gaudavo pdf, jį atsispausdindavo, pasirašydavo ir nuskenave mums atsiusdavo, tada mes atsispausdindavome, pasirašydavome ir nuskenave jiems nusiusdavome. Bet tik 1 iš 30 pasirašydavo elektroniniu parašu. Dabar sugalvojome kai kurias sutartys padaryti ilgalaikėmis, kurių darbai kartojami kas metus ar kelis kartus per metus. Taip sumažinom išlaidas. Bet žinoma, visada rašėme, kad tai dėl gamtos. Dėl kainos sumažėjimo. To tikėtis net neverta, nes tokių priedu savikaina labai maža, todėl kainos labai neįtakoja. Antra, naujos telefonu versijos praktiškai visada kainuoja brangiau nei ankstesnės. Tai kaip nustatyti, kad ne atpigo pašalinus tuos priedus? Pardavėjas pasakys, kad su priedais telefonas butu buvęs brangesnis 200 eurų, o dabar tik 100 eurų brangesnis. Vadinasi 100 eurų atpigo, nors yra 100 eurų brangesnis nei ankstesnis flagmanas. P.S. neteko girdėti pasiteisinimo, kad telefonas pabrango nes šalyje buvo padidintas MMA (ten kur gamina), arba kad padidėjo mokestis už gamtos išteklius. Ar iš vis dėl kokių priežasčių jie brangsta. Dažniausiai kaina tiesiog padidinama apie priežastį nekalbant. Todėl kainai nesumažėjus, pelnas gali sumažėti. Arba kainai padidėjus, pelnas gali nepasikeisti. Plius, reikia nepamiršti infliacijos. Net kainai augat "pelnas" gali nedidėti, nes iš to pelno (net ir didesnio) nupirksi tiek pat kiek prieš metus galėjai nupirkti (už mažesni) pelną. Visi pamiršta, kad ant pinigo užrašytas skaičius tik dėl akių, o jo realia vertę apsprendžia jo perkamoji galia. Todėl jei kišenėje turi 100 eurų ir jų neišleidi, tai po metu vis tiek turėsi kišenėje 100 eurų, bet busi mažiau turtingas, nes už tuos 100 eurų po metu galėsi nusipirkti mažiau, nei galėjai prieš metus. Todėl tavo pelnas sumažėjo, nors pinigų skaičius - ne.
kukulis4 2020-07-13 09:22
Man tai patikdavo tiek pakrovejai tiek ausines prie telefono. Atliekamus pakrovejus visada panaudoju kokiuose diy projektuose uzmaitint elektronikai, o ausiniu laidai irgi pravercia, kai reikia pajungt kanors, kas bus judinama sukinejama ar lankstoma - ploni ir pakankamai tvirti laidukai. O kalbant i tema, tai del androidu as kaip ir ramus - type-c standartas, greiciausiai, uzsiliks ilgam. O tie didesni 85-90w pakrovejai krauna praktiskai viska pradedant ausinem ir baigiant laptopais, bei automatiskai switchinasi i skirtingas itampas. Turiu isitaises tris tokius chargerius - viena darbe ant stalo, kita namuose darbo vietoj, ir dar viena prie lovos - tai daugiau ir nebereikia.
HardAxe 2020-07-13 10:34
man patinka samsungo ausinės. Gana padorios ir puikiai laikosi mano ausyse.
sub 2020-07-13 13:37
Kalbi apie AKG ausines, ar anstesnių Samsung'ų?