„Xiaomi“ pristatė neįprastą biudžetinį telefoną: panašus į žaidimų konsolę ir turi daug didesnį funkcijų rinkinį nei „Nintendo“ (Video)  ()

„Xiaomi“ prietaisų asortimentas pasipildė originalia naujiena, išsiskiriančia savo išvaizda. Mobilusis telefonas pavadintas „Qin AI Life“ skirtas jaunesnei vartotojų auditorijai, atrodo kaip „Game Boy“ žaidimų konsolė, tačiau turi daug didesnį funkcijų rinkinį nei minėtas „Nintendo“ įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Debiutantas gali pasigirti 1,54 colio įstrižainės spalvotu ekranu su 240 × 240 pikselių skiriamąja geba, dideliais aparatūros mygtukais ir kryžiumi, skirtu navigacijai, esančiu priekiniame skydelyje. Telefono matmenys yra 74 x 38,6 x 12,1 mm, svoris – 48 gramai. Viena iš telefono išskirtinių savybių yra nuotolinio tėvų valdymo funkcija, turinti vaiko buvimo vietos nustatymą.

„Qin AI Life“ turi „Wi-Fi“, GPS, „Bluetooth“ ir „eSIM“ modulius. Be to, prietaisas palaiko balso asistento „XiaoAI“ funkcijas. Įrenginio programinę įrangą sudaro švietimo programos, enciklopedija su elektroniniu diktoriumi, galinčiu garsiai skaityti straipsnius, taip pat mokomosios ir grožinės literatūros knygos. Naujienos autonomija rūpinasi įmontuota 1150 mAh talpos baterija.

Mobiliojo telefono kaina bendrojo finansavimo etape yra 57 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()