Papasakojo, kokia karine technika Rusija pirmiausia pultų Lietuvą: nurodė, kuo į tai atsakytų Lietuva (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arunas1948 2020-08-03 20:56
Lenkija su malonumu prisijungtu Kaliningrada, po to Lietuva ir dabar laimingas.
vytautas50 2020-08-03 21:02
qrad 2020-08-03 21:45
Visiški bailiai ir atmatos yra tokie vatnikai, kaip Arūnas ir Vytautas, kurie anonimiškai ir tendencingai rašinėja komentarus, kuriuose menkina lietuvius ir Lietuva, ir užslėptai šlovina sovietų sąjungą ir Putiną.
Arunas1948 2020-08-04 06:18
Kaip nemenkinsi matydamas kaip lietuviai lenda i uzpakali rusams dabar amerikieciams.
HiTech 2020-08-04 10:00
Pamiršai paminėt tolimesnę komentaro dalį, kur jūs keli burliokai, čia komentaruose, be muilo lendat ten kur raudoniau.
Arunas1948 2020-08-04 12:37
Jus kaip buliai pamate raudona spalva pametat galvas, pasaulis sutvertas is daugelio spalvu, nusiimkit akinius.
HiTech 2020-08-04 14:59
Ne, nepametame. Tiesiog esat keli raudonšikniai forume prijaučiantys Rusijai, putinui, sovietizmui ir tiek. Netgi neutraliose diskusijose pastoviai lenkiate prie šitų temų. Jau labai daug laiko nepasakote (o gal išvis niekad nesat pasakę) kažką naudingo apart tų savo nuolatinių demagogijų. Normalius žmones tai suerzina, todėl atitinkamai ir su jūsų grupele po to bendraujama. Taigi ne vienas čia toks, kolkhozu atsiduodantis, esi. Lyskit į privatą ir maloninkite ten viens kitą vakarų griuvimais ir Lietuvos okupacija, dešimties minučių skrydžiais bei kepurių užmėtymu. Išsiliesit ir gal nebeteršit viešo forumo. Hmm?
Arunas1948 2020-08-04 15:55
Kas tie normalus zmones, apklausa teigia 50 procentu noretu socializmo, Amerikoje jau atvirai reikalauja socializmo, yra kokie 10 procentu kurie uzvalde Lietuvos turta o jum numete kaula ir jus patenkinti grauziat kaula, zinoma jeigu nusigriebe riebesni kaula jus piktinates kai as siulau suvienodinti pensijas, jeigu esat kariskis irgi piktinates nors valgot dyka duona ir sazine negrauzia, gali testi kur neteisybe, bet paprastas zmogus viska mato, kaip Amerikoje sako sugriausim iki pamatu kad pastatytume teisinga valstybe.
HiTech 2020-08-04 17:10
Nenusišnekėk. Niekas JAV taip nesako, nebent pats ten buvai nuvažiavęs ir prikalbėjai. O antra - socializmo nori lodoriai, tinginiai ir nemokšos tam, kad galėtų per daug nieko nedaryt ir gyvent gerai kaip anas kuris daug dirba. Pasižiūrėk tokių tinginių, Rusijoj, interviu. Beveik kiekvienas toks lodorius pasigirs, kad sovietmečiu dirbo kur nors magazine ar dar kur, mokėjo pinigus paimt ir grąžą atmest ar kokį kamazą vairuot (dažnu atveju pagiringas) ir uždirbdavo tiek pat kiek ENŽINIERIUS TAIS LAIKAIS UŽDIRBDAVO, o dar ir pasivogdavo skanesnį kąsnelį kartkartėm. Tai aišku, kur tokie nenorės sovietmečio. Pažinojau vieną tokį vyresnio amžiaus pareigūną. Girdavosi, kad kažkada seniai tarnybos metu išmiegot ramiai galėdavo, o dabar kažkokia nesąmonė, nes atvažiuoja patikrint ar nemiegi. Tokie vat supuvę ir nori sistemos, kuri jiems duotų, o ne kur pačiam užsidirbt reikėtų. Sutinku, kad dabar Lietuvoje pensininkams ne geriausias gyvenimas, yra ir su kitom socialinėm grupėm problemų. Deja, pas mus buvo užsukęs socializmas gan ilgam laikui pasisvečiuot ir tie žmonės labiausiai pajus to pasekmes. Užjaučiu juos, jiems tikrai nepasisekė. Boomeriams bus biški lengviau, sekančioms kartoms nusimato dar geresnis gyvenimas, su sąlyga, kad tavo matuška rasija to gyvenimo nepanorės pagerint už mus. O tokie kaip tu esat sovietmečio palikti pagaliai mums į ratus. Bet ai... Gerai kad ne niolikiniai jūs, pakentėsim dar tą dvidešimtmetį ar mažiau, pakol nukvaksit ir su technologijom įkandin nebespėsit. Tada vien savo galvelėse galėsit diskutuot. Bus visiem ramiau.
AAA000 2020-08-04 18:15
griovimai yra tipine bezdzioniu veikla greitai vykdoma ir rezultatas greit pajuntamas - visi sedi visiskam sude o va sukurt kazka - cia ne kiekviena bezdzione sugeba... o bezdzioniu burys aplamai nesugeba... tokia kvailiam limpanti propaganda - kad pries kazka gero sukuriant reikia kazka BUTINAI SUGRIAUT - cia yra standartiniai bezdzionem kabinami makaronai. jei tu ju privalges iki ausu, iki apsinuodijimo ir bandai kitus pasert - tai cia tavo asmenine beda
Arunas1948 2020-08-04 20:20
Matai Rusijoje prie caro irgi galvojo kad ko cia nori bezdziones, kad suprastu prireike sugriauti Rusija, pasiziurek kas darosi Amerikoje, sunku protu suvokti kad su ginklais reikia saugoti savo namus, pasiziurek kas liko is klestincios Ukrainos, 10 milijonu pabego is kapitalizmo rojaus, is Lietuvos pabego milijonas ir jus visi dziaugiates kad ismokot naudotis ismaniuoju, kuris nuodija jusu gyvenima, vaikai masiskai gimsta autistais bet jus nenorit pastebeti ilinde i savo ismaniuosius, nusiimkit akinius iki dar galima.
vytautas50 2020-08-04 20:37
Skustančiųjų gelbėjimas pačių skustančių reikalas. Kiekvienas rūpinamės savimi ir savo išlikimu.
SaMaras 2020-08-04 21:12
Kam tu čia aiškini.. su siena lengviau diskutuoti nei su šitais, nes siena algos negauna. Geriausia ignoruoti ir nieko nerašyti.. pasirašinės trololo tarpusavyje, pasiims tuos rublius ir tegul, bet nieko nereikia jiems sakyti, o dar geriau įtraukti į priešų sąrašą, tai jei prisiloginęs net nematai ką rašo ir nebekyla nervas matant tą jų transliuojama briedą..
AAA000 2020-08-05 03:55
o tau niekaip nedaeina, kad pabegtu ir is tavo fantaziju salies? - bet tiesiog neturi net pabegimo galimybiu. suteike salis tokias galimybes - nes vakarai reikalavo priimdami. na ir naudojasi liaudis. cia butent ir yra PASIRINKIMAS - pabegt ar ne. butent IR tau ASMENISKAI suteike. kad tu nesinaudoji - cia tavo asmenine problema. jei net toks kiekis pabego - Lietuvoje is esmes net ketvirtadalis - cia faktas - kad buvo visiskas sudas tavo rojuje jei mastyt toliau - tu cia vis dejuoji, kad salygos tau pablogejo - vadinas buvai parazitas. ir liaudis ne is salies pabego, o nuo tokiu kaip tavo parazitavimo smarves man asmeniskai salygos net labai pagerejo, ir paskutiniu metu isvis puikiai einasi. ir kad ten kazkas kazkur pabego - man cia jokio absoliuciai ispudzio nedaro. tie lietuviai NEMIRE. jie tik atsitolino fiziskai. ir ju nesumazejo iki 3 milijonu. ju vistiek tie patys apie 4 milijonai. susitrauke tik uzdaras ekonominis aptvaras iki 3 milijonu aviu. pagal mane butent BLOGAI, kad dar per mazai pabego. va jei puse ar daugiau pabegtu, jau butu faktas kad vietine valdzia despotine. galimetu ja su sudais maisyt vietoje visas partijas iskart, ne tik konservus su komunisteliais
sub 2020-08-05 11:18
Aš irgi nieko prieš socializmą. Kalbu apie tokį socializmą - Socializmas iškelia pamatines lygybės, solidarumo ir teisingumo vertybes. Bet ne tokį, kokį Rusijos valdžia vykdo. Mes bent jau galime perrinkti valdančiają daugumą kas 4 metus ir šalies galvą kas 5 metus. Ką rusai gali? Ar bent viena oponuojanti pusė, kada nors sąžiningai galėjo pasakyti nuomonę? Visi ten prieštaraujantys ir kritikuojantys dabartinę valdžia - yra uždaromi, teisimi, sodinami. Jau geriau 10 % užvaldę Lietuvos turtą, bet laisvė turėti nuomonę, rinkti ką nori, kalbėti ką nori, bandyti pasiekti ką nori, nei sovietinis socializmas ir apribojimai, ką kalbėti, ką veikti, kuo būti. Ir kalbant apie emigraciją. Kas geriau, ar milijonas tautiečių ieškančių laimės svetur, ar milijonas tautiečių mirusių per II WW nuo Sovietų ir Nacių rankų???
Arunas1948 2020-08-05 11:32
Nu ir kas is tavo teises pasirinkti, 30 metu visokiu rinkom bet kaip nesilaiko pazadu taip ir toliau, pastebejai dabar pasaulyje geriausiu rezultatu pasiekia autoritarines valstybes, demokratija slidus reikalas turi buti saziningi valdzios zmones, pilieciai laikytis istatymu, paimk Lietuva valdzios visu nagai i save, pilieciai irgi nesnaudzia, apeina istatymus jeigu tik gali.
NekenciuReklamos 2020-08-05 12:38
nx, as tave blokuoju, nes tokiu nesamoniu dar nesu skaites.... "...geriausiu rezultatu pasiekia autoritarines valstybes..." - jei buciau tavo kaimynas ir zinociau apie tavo paziuras, tau budu pzda.
vytautas50 2020-08-05 13:05
sub 2020-08-05 13:42
Kitos nuomonės turėjimas - viskas ok. Ta prasme, žinome kad obuolys apvalus ir tai faktas. Bet atėjęs Arūnas1948 sakys, kad jis trikampės formos, ir tai jo nuomonė. Ką su tokia nuomone daryt? Užpakalį nusivalyt nebent... Čia tik pavyzdys, Arūnas nepriimk tai asmeniškai, po to turbūt su jachta nebeplukdysi daugiau.
NekenciuReklamos 2020-08-05 14:59
dar vienas "issigimelis" nuomone reiskia P.S. Hitleris irgi nieko blogo nedare, tik eidavo y aludes ir ten snekedavo, issakydavo savo nuomone. Kuom visa tai baiges visi puikiai zinom. Vargsai rusai mokejo lavonais, o vakarai lendlizu. Ir visa tai vien todel, kad kazkas kazkur issakydavo savo nuomone.....