Pristatytas išskirtinis „Samsung“ telefonas su tiesiog įspūdinga baterija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-08-06 18:32
Man atrodo kainoje įsivėlė klaida, būtent 8GB versijoje. Šiaip tikrai geras telefonas, vienintelis minusas tai procesorius, visą kitą kaip už tokią kainą tikrai konkurencingas net su kinų gamintojais. Dabar belieka sulaukti M serijos telefoną iš Samsung su 6800mAh baterija, greičiausiai bus nupigintas A71 su plastmasine nugarėlė, 6.7 colio Super AMOLED ekranu, SD720 ar naujesnis Exynos kuris SD7xx serijos konkurentas (dar neišleistas procesorius), aišku nugarėlė taip pat plastmasinė. Šiaip plastmasinė nugarėlė leidžia telefoną paploninti kažkur apie 1mm lyginant su stiklo sumuštinio dizainu, o 1mm kokiam 6.5-6.7 colio telefonui leidžia padidinti apie 1000mAh prie tokio pačio storio. Todėl šis 6000mAh vis tiek bus plonesnis nei 9mm, M30s buvo 8.9mm storio.1cm sakyčiau yra max kokio storio telefonas galėtų būti, vėliau sukelia nepatogumų,ypač jeigu įdėkliukus naudoji. Asmeniškai nenaudoju, bet dauguma naudoja nors turi tokius nai nai gražius telefonus su gražiu dizainu.
Gediminas Jurgaitis 2020-08-06 20:19
Man asmeniskai, plastmasine nugarele yra pliusas. Lengvai keiciama, pigi, neduzta tik laikyt rankoj netaip malonu, bet bent jau pas mane telefonas yra dekle 99.9% viso telefono gyvenimo tai tas irgi dzin. Galetu dar ir keiciama akuma padaryt
Berserkas 2020-08-06 21:43
Man irgi plastmasinė nugarėlė didesnis pliusas, neskyla, mažiau slidi ir kaip minėjau plonesnis telefonas arba didesnė baterija. Daug kas sako, kad keičiamas akumas pliusas, iš mano pusės minusas, nes visas mechanizmas pastorina telefoną, todėl tenka naudoti mažesnes baterijas. Dauguma telefonų iki 2 metų turi, išskyrus tie kas perka visokius Samsung S20 serijos, iPhone 11 serijos ar kitus telefonus netoli 1000 eurų ar daugiau. Šiaip pirkti brangesnį telefoną su tikslu, kad va ilgiau bus vertingas yra kvailas, nes jis po poros metų bus pralenktas visur telefonu kuris 3 kartus pigesnis. Vienintelis telefonas brangus kuris vėliau dirba greitai tai iPhone, tačiau visi kiti komponentai po poros metų pralenkiami midrange telefonų, dar gal pigesnių. Todėl mano atžvilgiu pirkti brangų telefoną kvaila, ypač už 1000 eurų (ar daugiau), nebent tavo mėnesinė alga mažiausiai 2-3 kartus turėtų būti didesnis už telefono kainą. Bent jau Lietuvoje tai 200-400 eurų kategorijoje pilna puikių telefonų, čia kalbu apie average naudotoją. Visos tos puikios kameros gerai, tačiau visur soc. tinkluose kur keliama raiška būna stipriai sumažinama. Visos kitos specifikacijos pilnai užtenka per akis kaip sakant. Visus veikia, viskas pasileidžia, atminties daugiau nei reikia, net pasirinkimas didesnis ir būtent toje kainų kategorijoje konkurencija didžiausia pasaulyje. Aišku jeigu ten pakankamai daugiau domiesi ir reikia kažko labiau specifinio ir tik brangesnis pasiūlo tada nieko nesakau, bet asmeniškai keista kai nusiperka S20 5G ir brangesnius, o ką veikia tai skambina, delfi skaito ir truputį pafotkina, viskas. Bet gi ant popieriaus kiek prirašyta, sakė konsultantas naujausias ir galingiausios serijos Samsung, įspūdinga kamera, visko daug, net 5G yra. O, kad dabar jau 180 eurų išeinantis kiniški telefonai turės 5G nesvarbu, po poros metų visi turės, o ir tai Lietuvoje dar pora metų reikės laukti kol atsiras prieinamumas šiam ryšiui, greičiau telefoną pakeisi. Mano manymu ypač lietuviai perka tai kas ne pagal kišene ir tai kas prie draugų padarytų juos "turtingesniais" išskirtinesniais, telefonai tampa aksesuarais šiais laikais. Manau tai stipriai įtakojo JAV kultūra, ypač jaunimo kuriose prabanga tampa siekiamybė, ne pinigai kuriuos galima išleisti naudingai, o betikslė prabanga. Prabangus telefonai, brandiniai drabužiai (kuriu "grožis" vertinamas pagal kaina), prabangus automobiliai ir visokie kitokie dalykai. Kuomet didesnė kaina tampa proporciškai didesne verte.
Dario 2020-08-06 23:12
Aš turiu samsung s20 ultra, bet ne dėl prabangos ji pirkau, o todėl kad jis tikrai geras. Tokio ekrano nesu matęs, žiauriai smooth scrollina ir dar dešimtys kitų gerų dalykų, jūs man galit aiškinti kad kinietiski tą patį daro už 400 dolerių, ne mano mielieji, tikrai nedaro ir jiems dar toli iki samsung, o jei kiniečiai padaro tikrai gerą ragelį kaina šoka vos ne iki 1k, resume - nieko nėra pigiai ir gerai, jei kaina 300 tai vadinasi kažko ten nėra, tas pats visur, ar tai telefonas, ar mašina. Pabandykit nusipirkti kokį kinietiška ir jei suges po tarkim metų rasti teisybę, dauguma net neturi europoj savo websaitu, o va samsunga man sutvarkys/pakeis per kelias dienas. Virš 1k už telefona nera daug, juk nereikia iš karto mokėti, man tai juokinga kai sako puikuojasi brangiu daigtu, ne, ne brangiu, o geru, aš jau kokių 12-14 metų turiu kontrakta su Vodafone apie 50 svarų per mėnesį moku, man šimtas metų kiek tas telefonas kainuoja, praeina 12 mėnesių, nueinu į saloną numetu seną tel, bedu pirštu į naują tel ir už pusės val vėl naudoju naują ragelį, iki kitų metų, ką noriu pasakyti kad turėti gerą telefoną jau nevereikia inksto parduoti, čia net nera ką net vaizduoti, čia kiekvienam prieeinamas dalykas, gal su mašina galima vaizduoti bet su telefonu... ne be tie laikai. Ypač Amerikoj kur daigtai iš vis dar lengviau prieinami nei Eu. Nežinau kokiam Lt kaime reikia gyventi kad galvoti kad naujas ipfonas yra prabangos preke, rolex laikrodis - taip, bet teleofonas... 2020ti už lango, nagi
FtBall 2020-08-07 00:23
Pasibandyk Pixel'į - nustebsi. Dabar turiu porą Pixel 2XL ir vieną 3a. 2XL modeliui netoli trijų metų, bet veikia idealiai sklandžiai. 3a šiek tiek pastringa, bet ne tiek, kiek prieš 3 metus turėtas Samsung S8. Bet kolkas nurašau ant Android 11 Beta. Pats ekranas 2XL prastas, ypač kai mažas ryškumas - atsiranda šešėliai. Bet tik vizualinis defektas - veikimui įtakos neturi. Dabar jau pristatė 4a - kaina greičiausiai bus ~350-400€ Lietuvoje. Kažko geresnio be 1000€ nepavyks rasti. Seniau iPhone'ai turėjo didelį pranašumą prieš Android - gali turėt kad ir 3-4 metų senumo iPhone'ą ir jis veikia idealiai (kaip tik turiu SE1 - veikia visiškai sklandžiai). Android stovykloje, tuo metu to nebuvo. Nusiperki Samsung'ą ar LG - max 2 metus veikia pusėtinai, o paskui - tragiškai. Bet dabar yra Pixel'iai - minėtas 2XL realia veikimo sparta (ne testų rezultatais) niekuo nenusileidžia naujausiems Samsung'ams.