Tai viena garsiausių Kinijos įmonių - ar žinote apie „DDPai“ ir kokius fantastiškus vaizdo registratorius ji gamina? Sportinio tipo sąsajos, GPS moduliai, iki 5K raiška ir kitos pažangiausios technologijos – štai kuo pasižymi 8 kompanijos vaizdo registratoriai (iš Lenkijos sandėlio, Video)  ()

„DDPai“ vienas žinomiausių Kinijos prekės ženklų. Nors kompanija yra ganėtinai jauna, tačiau puikiai vertinama automobiliams skirtų vaizdo registratorių segmente. Bendradarbiavimas su „Huawei“, naujausių technologijų diegimas vaizdo registratoriuose jai leidžia būti lyderių trejetuke. Štai kokius vaizdo registratorius yra sukūrusi „DDPai“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien Jus supažindinsiu su DDPai prekės ženklu. DDPai kompanija įkurta 2013-aisiais metais. Šendzeno mieste, Kinijoje.

Inžinierių sukurta komanda labai greitai rinkai pristatė automobiliams skirtų registratorių ir DDPai nuolat patenka tarp trijų geriausių Kinijos kompanijų, gaminančių automobilinius vaizdo registratorius.

Įdomiausia yra tai, kad DDPai inžinieriai pirmieji pasaulyje į automobilinius vaizdo registratorius įdiegė WiFi technologiją.

Tai leidžia vaizdo registratorius valdyti ir peržiūrėti vaizdo įrašus tiesiog telefone. Ir nebereikia stacionaraus monitoriaus, kad būtų galima tą padaryti.

Dėka šios technologijos, vaizdo įrašus savo telefone galima peržiūrėti tiek sėdint automobilio salone, tiek ir būnant šalia automobilio. Kaip jau galėjote suprasti, tam interneto nereikia. Viskas veikia pačiame registratoriaus tinkle.

DDPai per šiuos metus jau spėjo įrodyti, kad jų vaizdo registratoriuose įdiegti techniniai sprendimai veikia puikiai. Tai ne tik patogūs, bet ir praktiški sprendiniai.

DDPai savo asortimente turi 8 vaizdo registratorių modelius ir štai kuo jie pasižymi - visą pasiūlą rasite čia.

„DDPai MINI“ vaizdo registratorius

Aliexpress – nuo 30,51 €; iš Lenkijos sandėlio.

„DDPai MINI yra bazinis kompanijos vaizdo registratoriaus modelis, tačiau neapsigaukite. Jo specifikacijos tokios geros, kad jis lenkia daugelį brangesnių konkurentų.“

„Pagrindinis vaizdo registratorius kokybės rodiklis yra tai, kokią vaizdo kokybę jis sugeba užtikrinti. Taigi, DDPai MINI turime Sony Exmor matricą su 1080P raiška.

Taip pat turime didelę F/1.8 diafragmą, kas reiškia, jog objektyvas geba užfiksuoti daugiau šviesos ir drauge su WDR užtikrina labai gerą detalizaciją ir ryškų vaizdą bet kokiu paros metu. Ir ypatingai tai pasimato menkai apšviestose vietose.

DDPai MINI matymo kampas siekia 140 laipsnių. Tai reiškia, kad vaizdo registratorius sugeba užfiksuoti tris eismo juostas ir pakeles.

Fiksuojamo vaizdo kokybė yra labai gera: vaizdas ryškus, detalus, be jokių iškraipymų. Yra vaizdo registratorių su iki 170 laipsnių matymo kampu, tačiau čia jau turime vadinamąjį „žuvies akies efektą“. Vaizdo daug, bet jis jau yra iškreiptas ir ypatingai kadrų kraštuose. Tai gali stipriai nulemti galutinę vaizdo įrašo kokybę ir prarasite svarbią informaciją.“

„DDPai MINI širdis yra galingas Huawei HISILICON procesorius. Registratoriaus valdymas vyksta su originalia gamintojo DDPai programėle.

Kompaktiškame DDPai MINI korpuse nėra kažkokių valdymo mygtukų. Čia po dangteliu turime tik atminties kortelei skirtą vietą, įrenginio perkrovimo mygtuką ir švietimo diodą, leidžiantį suprasti registratoriaus būseną.“

„DDPai MINI 2P“ vaizdo registratorius

Aliexpress52,05 €; iš Kinijos sandėlio; paskutiniai vienetai.

„Sekantis šios kompanijos vaizdo registratorių modelis yra DDPai MINI 2P. Nepaisant to, kad jis yra ganėtinai panašus į prieš tai aptartąjį, DDPai MINI 2P turi ir ganėtinai daug unikalių savybių.

Čia jau turime 2K (1140p) vaizdo raišką, profesionalią OmniVision matricą, 6 lęšius su sferiniu objektyvu, kas leidžia užfiksuoti vaizdo įrašus absoliučiai be jokių vaizdo iškraipymų.“

„Abu šie DDPai modeliai yra labai kompaktiški, vertikaliai jų objektyvai pasukami 270 laipsnių kampu ir turime nuotolinio valdymo pultelį, kuris leidžia greitai padaryti nuotrauką ar vaizdo įrašą.“

„DDPai MINI 3“ vaizdo registratorius

Aliexpress – nuo 61,02 €; iš Kinijos ir Lenkijos sandėlių.

„DDPai MINI 3 yra pats populiariausias kompanijos vaizdo registratorius. Ir tikrai ne veltui.

Galingas, dviejų branduolių Huawei HISILICON procesorius. Jis skirtas dirbti būtent su didelės raiškos vaizdo įrašais ir DDPai MINI 3 palaiko 2K bei 5K raiškas. Tai patenkina net ir pačius reikliausius pirkėjus.

Integruota 32 GB eMMC atmintis leis pamiršti apie atminties korteles. Plius, tai leidžia įrašyti vaizdo įrašus 5 kartus greičiau, nei į atminties kortelę.“

„Taip pat džiugina ir tokios DDPai MINI 3 galimybės, kaip sugebėjimas įvertinti pagreitėjimą, sulėtėjimą, važiuojamą trajektoriją, posūkius, G-jėgą ir kt. Šaunūs dalykai.“

„Priešingai nuo ankstesnių modelių, DDPai MINI 3 jau galima patogiai nuimti nuo magnetinio laikiklio ir vaizdo registratorių parsinešti namo.“

„DDPai MINI One“ vaizdo registratorius

Aliexpress – nuo 40,97 €; iš Lenkijos sandėlio; paskutiniai vienetai.

„DDPai MINI 3 vaizdo registratorius turi jaunesnį brolį – DDPai MINI One. Ir kuo gi jis skiriasi nuo MINI 3?

Vaizdo kokybe. Sunku MINI One konkuruoti su MINI 3, galinčiu pasiūlyti 2K ir 5K vaizdo kokybę, tačiau ir MINI One turi kuo pasigirti.“

„Matrica Sony Exmor su 1080P raiška ir dėka naudojamo naujo H.265 vaizdo suspaudimo formato – pasiekiama aukšta vaizdo detalizacija ir tuo pačiu taupoma 16 GB talpos eMMC vieta.

Tai reiškia, kad galima įrašyti 106 min. trukmės FHD raiškos vaizdo įrašą ir 300 min. HD raiškos.

Taip pat MINI One pritvirtinimas yra truputi kitoks, palyginus MINI 3. Nors MINI One irgi galima nuimti nuo magnetinio laikiklio, bet pati konstrukcija yra paprastesnė.

Iš esmės tai ir yra visi One skirtumai nuo MINI 3. Ir atsižvelkite į tai, kad One kainuoja praktiškai dvigubai pigiau, palyginus su MINI 3 modeliu.“

„DDPai M4“ ir „DDPai M4 Plus“ vaizdo registratoriai

„Šie du modeliai jau turi magnetinį laikiklį, per kurį vyksta maitinimas ir integruotus GPS modulius.

M4 modelis su Sony Exmor jutikliu, FHD raiška, F/1.8 diafragma, matymo kampas siekia 140 laipsnių, WDR, skaitmeninis vaizdo stabilizavimas ir kitos technologijos, užtikrinančios puikią vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybę.

M4 Plus modelis skiriasi tuo, kad palaiko 2K, naktinį matymą ir galimybę papildomai prijungti Mini arba M4 ir turėti vaizdą vaizde. Taip pat šis modelis turi įdomią sportinio tipo sąsaja ir ekrane bus rodomas automobilio greitis, įsibėgėjimo nuo 0 iki 100 km/h greitis, kelionės laikas ir t.t.“

„DDPai Mix 3“ vaizdo registratorius

„Pagrindinis šio registratoriaus skirtumas nuo kitų yra tas, kad čia turime 3 colių įstrižainės ekraną. Jis skirtas tiems, kurie nori iškart matyti, ką fiksuoja registratorius.

Mix 3 galima patogiai nuimti ir parsinešti į namus, vidinės 32 GB atminties užtenka įrašyti iki 30 min. trukmės vaizdo įrašą.

Verta atkreipti dėmesį, kad Mix 3 turi naujos kartos Sony Stravis matricą, kuri laikoma viena geriausių rinkoje ir ypač jos didelis privalumas yra puikios kokybės vaizdo įrašai tamsiuoju paros metu.“

„DDPai X2 Pro“ vaizdo registratorius

Aliexpress – nuo 174,34 €; iš Lenkijos sandėlio.

„Šiame modelyje yra visos naujausios vaizdo registratorių technologijos. Registratorius fiksuoja 2K raiška, o papildoma galinė kamera HD kokybe.

Palaiko iki 128 GB talpos atminties korteles. Yra G-jutiklis ir smūgio metu automatiškai fiksuojamas vaizdas, veikia kaip signalizacija – 24/7 režimu yra aktyvi ir vos tiks kas prisiartina, pradeda filmuoti. Šiame modelyje yra viskas, ko tik galima reikalauti iš vaizdo registratoriaus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()