COVID-19 pandemija kelionių verslą apvertė aukštyn kojomis: Japonijoje jau siūloma už 60 dolerių ir vos per 2 valandas aplankyti Romą, Havajus ar kitus įdomius pasaulio kraštus - kas čia per gudrybė?  ()

COVID-19 pandemija visus uždarė namie. Net ir atsiveriant sienoms turistai į keliones nesiveržia - tai dar nėra saugu, o ir visos apsaugos priemonės bei reikalavimai mažina kelionių džiaugsmą. Štai todėl „First Airlines“ japonams siūlo neįprastą pramogą - už 60 dolerių aplankyti Romą, Havajus ar kitus įdomius pasaulio kraštus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„First Airlines“ - tai, kaip save apibūdina pati kompanija, pirmosios virtualios oro linijos pasaulyje. Jų keleiviams nereikia įveikinėti erzinančių saugumo patikrų, gauti vizų, tempti sunkių lagaminų, valandų valandas laukti prie vartų. „First Airlines“ lėktuvai niekada nevėluoja, jų nekrato turbulencija, jie nebijo ir prasčiausių oro sąlygų. Ir niekur neskrenda.

„First Airlines“ skrydžiai yra skirti tiems, kurie pasiilgo kelionių, tačiau negali keliauti. Arba nenori. Nustebtumėte sužinoję, kiek žmonių pasiilgo to romantiško sėdėjimo lėktuve, kuomet pro langą matai debesis ir besikeičiančius šalies vaizdus, tavo sėdynės atlošą spardo verkiantis vaikas, o šalia sėdintis keleivis valgo iš namų atsineštą tuno sumuštinį.

„First Airlines“ kruopščiai atkūrė „Airbus A310“ pirmos klasės saloną - tam pasitelktos originalios lėktuvo sėdynės. Prie įėjimo „First Airlines“ darbuotojai tikrina bilietus, tuomet keleiviai turi susirasti savo vietas ir po kelių minučių sulaukia skrydžių palydovių dėmesio.

Jos siūlo įvairius užkandžius, kol ekrane keleiviai stebi kelionės progresą. Skrydžio iliuziją kuria ir girdimi garsai - variklių ūžimas ir pilotų informaciniai pranešimai.

Lėktuvui nusileidus keleiviai užsideda virtualios realybės akinius ir aplanko išsirinktą miestą. Visa patirtis trunka 2 valandas ir kainuoja apie 60 eurų.

Brangu? Galbūt, bet ši pramoga trunka 2 valandas ir žmonės gauna maisto. Kelionių pasiilgusiems žmonėms ta kaina neatrodo tokia jau didelė, net jei už ją parduodama tik šiek tiek maisto ir praėjusio gyvenimo iliuzija. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()