Visiška kvailystė ar genialus sprendimas? Pasirodė pranešimai, jog net ir „Apple“ gamins sulankstomus telefonus, tačiau kaip tai padarys – nustebins ne vieną  ()

Praėjusiais metais sulankstomi išmanieji telefonai tapo realybe ir atrodo, kad ji nesibaigia. „Samsung“ neseniai išleido sulankstomą „Galaxy Z Fold2“, o netrukus savo sulankstomus telefonus ruošiasi išleisti ir „Huawei“ su „Motorola“. Kiti išmaniųjų telefonų gamintojai vis dar dirba ties šia technologija. Dabar paaiškėjo, kad ir „Apple“ gamins sulankstomus telefonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas patikimiausių informacijos apie „Apple“ produktus nutekintojų Jon Prosser „Yuotube“ platformoje paskelbė apie gamintojo planus. Iš tiesų, „Apple“ gamina sulankstomą telefoną ir tai nėra tik spekuliacijos. Tačiau įrenginys gali būti ne toks, kokio visi tikisi.

Jon Prosser teigimu, tai nebus tikras sulankstomas telefonas. Įrenginys turės du atskirus ekranus, sujungtus po medžiaga paslėptais vyriais. Kažkas panašaus į „Samsung Galaxy Fold”, tačiau „Apple“ produktas turėtų būti kur kas patvaresnis.

Telefono prototipo modelis paremtas „iPhone 11“ su nerūdijančio plieno vyriais. Visgi detalesnės informacijos apie sulankstomą „Apple“ telefoną nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(21)
(0)

Komentarai ()