Sulenkiamas telefonas už paprasto telefono kainą: šedevras, kurį jau ruošia „Samsung“  ()

„Samsung“ yra vienintelė įmonė, parduodanti sulankstomus išmaniuosius telefonus dideliu mastu. Pietų Korėjos technologijų gigantas iki šiol išleido 6 sulankstomus įrenginius: „Galaxy Fold“, „Galaxy Fold 5G“, „Galaxy Z Flip“, „Galaxy Z Flip 5G“ ir visai neseniai - „Galaxy Z Fold2“ ir „Galaxy Z Fold2 5G“. Bet šių išmaniųjų telefonų kaina ne visiems prieinama, tad „Samsung“ ėmė gaminti biudžetinį sulankstomą išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nutekėjusi informacija apie būsimą biudžetinį sulankstomą telefoną rodo, kad modelis bus pažymėtas SM-F415 numeriu. Tiems, kurie nežino, „Samsung“ naudoja „SM-Fxxx“ savo „Galaxy Fold“ serijos telefonams. Be to, šis telefonas būtų 64 GB ir 128 GB talpos konfigūracijų.

Daugiau informacijos apie šį modelį nepateikiama. Visgi, norėdamas vartotojams šį telefoną pasiūlyti už mažesnę kainą, gamintojas privalės naudoti vidutinės klasės procesorių ir prastesnes kameras. Bet kokiu atveju, tai yra geras ženklas. Galbūt netolimoje ateityje sulankstomi telefonai bus įperkami kiekvienam norinčiam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(14)
(2)

Komentarai ()