Tai bus dar vienas „OnePlus” šedevras su fantastišku kainos ir kokybės santykiu - „Geekbench” duomenų bazėje aptikti duomenys apie „OnePlus Clover”  ()

Internetinėje erdvėje ėmė sklisti gandai apie naują „OnePlus“ išmanųjį telefoną, kurį gamintojas ketina išleisti pavadinimu „OnePlus Clover“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informacija apie „OnePlus Clover“ pasirodė „Geekbench” duomenų bazėje. Prietaisas turi modelio numerį „OnePlus BE2012“. Telefone veikia aštuonių branduolių „Qualcomm Snapdragon 460“ lustų rinkinys su 1,8GHz taktiniu dažniu. Įrenginys žymimimas kodiniu pavadinimu „bengal” turi 4 GB RAM.

„OnePlus“ išmanusis telefonas „Geekbench” įvertintas 245 vieno branduolio ir 1174 taškais kelių branduolių kategorijose. O tai labai geri rezultatai.

Pranešama, kad „OnePlus Clover“ turės 6,52 colių ekraną su HD + raiška ir 64 GB vidine atmintimi. Tikimasi, kad naujiena turės trijų kamerų sąranką, kurią sudarys pagrindinė 13MP ir du 2MP sensoriai. Taip pat kalbama apie 6000 mAh bateriją su 18 W greitojo įkrovimo palaikymu bei gale įmontuotu pirštų atspaudų skaitytuvu ir ausinių lizdu.

Manoma, kad „OnePlus Clover“ turėtų pasiekti ir JAV rinką, ko nepadarė „Nord” modelis. Tačiau akivaizdu, kad su tokiomis specifikacijomis kainos neužsikelsi, tad galime tikėtis itin pigaus „OnePlus Clover“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()