„Microsoft“ aplenkė „Sony“ - paaiškėjo naujųjų „Xbox“ konsolių kainos, išleidimo datos, specifikacijos ir tik joms skirti žaidimai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dainius.tamošaitis 2020-09-12 20:26
idomu autorius suprato kokia nesamone cia parese kaip jis gali lyginti xbox series s su ps5? s 4trb ps5 10.5 . kas liecia kainas cia klaida buti pirmies nes konkuretai gali pigau pasulyti. bet xbox nieko neliko kaip visa info anonimas paviesino.
Berserkas 2020-09-14 12:28
Xbox Series X pakankamai galingesnis nei PS5, nors GPU atrodo turi palyginus panašiai TFLOP, paskaičiavus procentaliai išeina nemažai, taip pat pas XBOX tie TFLOP skaičiuojami prie pastovių bazinių dažnių, o pas PS5 tik pasiekus boost, kuomet bazinis dažnis mažesnis ir paprastai žaidžiant turės kažkur 8 su kažkiek TFLOPS, todėl GPU galios skirtumas didelis labai. Taip pat ir procesoriaus bazinis dažnis didesnis nei pas PS5, pas PS5 3.5Ghz, o pas XBOX Series X 3.8Ghz, ir kai susumoji viską tai galios skirtumas bus didelis, vienintelis PS5 pliusas tai jų išskirtiniai žaidimai, SSD dėl kurio greičiau bus užkraunami žaidimai ir naujų funkcijų atsiradusių dėl labai greito SSD. O XBOX Series S turėtų būti daug maž XBOX ONE X performance dėl daug moderbesnio procesoriaus, nors TFLOPS mažiau, tačiau čia jau skirtingos architektūros GPU, ir būtent naujesnios su tiek pat TFLOPS gali daugiau performance pasiūlyti, plius greitesnė VRAM atmintis kas įtakos performance, ir galiausiai turi SSD ko neturi senesnis XBOX. Todėl abi jos pasiūlo už savo kainas įspūdingus parametrus. Jeigu vien žiūrėti į parametrų puse tai niekas joms neprilygs, jokios kitos konsolės, jokie kompiuteriai pačiu surinkti.
dainius.tamošaitis 2020-09-14 17:47
as apie x nekalbejau nes jis aiskai galingesnis tik nesutinku su tavim del cpu jie yra vienodi tik xbox uzbostintas 0,3 programiskai dar klausimias ar tai tures naudos, del ps5 gpu matau faike info prisiskaites realius jo greitis 9,5 + 1 trcp turbo boste tai gaunasi 10,5, xbox s modelis 4 trcl bus visiskais fasko po 2-3 metu nei fhd raiska zaidimu neisves . Starto metu gerai atrodis zaisti fhd 2k raiska bet velau su 2k pamirsi dar klausimas ar fhd bus stabilus 60 fps.