Tereikia vos vieno žingsnio, kad „Huawei” atsisakytų telefonų verslo: štai ką skelbia garsus analitikas  (4)

Rugsėjo 14 d. Kinijos kompanijai „Huawei“ buvo paskutinioji bendradarbiavimo su Taivano „TSMC“ diena. Procesorių gamintojas nebegali „Huawei“ tiekti „Kirin“ lustų. Garsus analitikas Ming-Chi Kuo prasitarė, kokie du scenarijai gali laukti Kinijos milžinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu artimiausiu metu „Huawei“ nepavyks susitarti su nauju lustų tiekėju, gamintojui žadamos liūdnos prognozės. Nors yra žinoma, kad „MediaTek“ reiškia norą bendradarbiauti su Kinijos milžine, ne viskas taip paprasta kaip norėtųsi. Šiai bendrystei dar reikia JAV vyriausybės palaiminimo.

Rinka, pasak Ming-Chi Kuo, gali kardinaliai pasikeisti. Jeigu suvaržymai „Huawei“ atžvilgiu nesumažės, didžiąją dalį rinkos pasidalins „Apple“, „Oppo“, „Xiaomi“ ir kiti „Huawei“ konkurentai.

Ming-Chi Kuo „Huawei“ prognozuoja du ateities scenarijus. Pirmasis – „Huawei“ pardavimai nors ir ženkliai sumažės, gamintojas vis vien išliks. Antras, kur kas liūdnesnis scenarijus – „Huawei“ prekės ženklas gali apskritai išnykti iš išmaniųjų telefonų rinkos.

Belieka į situaciją žvelgti pozityviai ir tikėtis „Huawei“ sėkmės. Vienaip ar kitaip, gamintojas pasižymi gerų specifikacijų telefonais ir turi didžiulį ratą gerbėjų visame pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(18)
(1)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: