„Jaguar“ pristatė naują „F-Pace“ versiją: unikali EVA 2.0, „Pivi Pro“ bei pažangi švelnioji hibridinė pavaros sistema ir aiški data, kada galingieji miesto visureigiai pasieks Lietuvą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2020-09-16 20:07
Kada šita beprotybė, beprasmybė (jau neminint antiekologijos) ir tuštybės mugė baigsis?
moo 2020-09-16 20:51
Heh, aš tame nematau nieko blogo, ypač kalbant apie tokius hibridus. Ir manau, kad tai tik pavadinimo reikalas. Tai "miesto visureigis", manau, yra tiesiog gražiai taip pavadintas "aukštos prošvaisos universalas". Dažnai jie net ne 4x4. Ar reikia universalo gyvenant mieste? Jei šeima bent 4 asmenų su mažais vaikais - būtina. Ar reikia aukštos prošvaisos gyvenant mieste? Reikia! Nes ne tik miestan važiuoji o ir bordiūrų aukštis visai mažai standartizuotas. Tai jei ok yra abu - aukštos prošvaisos universalas - a.k.a. miesto visureigis, manau, yra puiku. O jei dar pure elektrinis...
SaMaras 2020-09-16 21:35
Na mada toks dalykas.. kaip sakai tuštybės reikalas, bet jei žiūrėtumėm tik ekologijos ir praktiškumo, tai visi dėvėtumėme paprastus, patogius „bespalvius“ drabužius, gyventumėme tokio dydžio būstuose kokio minimaliai reikia (juk taip pigiau ir ekologiškiau), nereikėtų jachtų, vilų ir kt.. O dabar daug kas nori pasirodyti, kad jo mašina didesnė, greitesnė, namas erdvesnis, televizorius didesnės įstrižainės, jachta ilgesnė/prabangesnė, drabužiai kurti dizainerio ir pan.. taigi tuštybės mugė niekada nesibaigs.. pasikeis tik mados. Na šiuo metu atėjus ekologijos mada, tai kai kuriuos jau motyvuoja pasipuikuoti, kad mano mašina mažiau pribezda man po langu, bet kad tą mašiną pagaminti reikėjo kiek priteršti tai čia jau kitas klausimas..
HardAxe 2020-09-16 22:30
bordiurai tam ir sukurti, kad ant jų neužvažiuotum.
moo 2020-09-17 05:39
Ha, taip ir galvojau, kad kažkas tuo kampu pakomentuos. Aš apie prisiparkavimą ir bamperius. Prie ofiso kaip tik paaukštinti, tai visą dieną girdisi tas specifinis plasmasinio bamperio tarkos garsas. O palikti metro ar pusės atstumu nuo krašto nėra galimybės mažoje erdvėje. Ir taip labai daug kur mieste neskaitant prekybcentrių aikštelių.
SaMaras 2020-09-17 10:06
Tai visgi, pasirodo, problema per žemuose bamperiuose, o ne per žemoje prošvaisoje..
moo 2020-09-17 10:20
Tru, čia visas paketas. Ir bamperiai žemi, ir bordiūrai aukšti, ir paaukštintų universalų vadinimas "visureigiais". Netvarka.
kestutisz 2020-09-17 10:50
Reta auto negali užvažiuot ant bordiuro specialiai (bent jau šonu išsukus ratą). Vat su kultūringu parkavimu (ypač su nutraukimu važiuojant atgal) jau kitas reikalas :) Ypač dabar su visom tom "ekologinėm"/pėsčiųjų saugojimo nesąmonėm kai net ir nemažai "SUV" turi nesveikai užleistus bamperius. Realiai neseniai teko rinktis karutį tai "sutaupyti" litrai šimtui pralošė prieš tūpą pakeltą bamperį nes nu nafig, visa "ekonomija" greitai gali pasilikti ant pirmo pasitaikiusio bordiūro :)
Xdmin 2020-09-17 20:21
Galu parkuok. Gale dazniausiai buferis aukstesnis arba parktronikai ispes.
AAA000 2020-09-17 21:18
o tu man parodyk, pvz toki turtuoli, kuris pvz isikurtu kokia nors tyrimu laboratorija ir vystytu koki nors fundamentalu moksla. nu sakykim kurtu naujus akumus. arba isikurtu kokia nors klinika ir vystytu sakykim kokia nors medicinos saka. tiesiog del ziniu zmonijos kaip rusies geroves surinkimo. ir va tuo girtusi. su kitais panasiais lygintusi va tokiu parodyk ta prasme sakykim kaupe turtus iki kokiu 50 metu. o tada persiverte kapitaliai savo gyvenimo strategija, ir isleido savo vizijai realizuot. taip protingai ir organizuotai - kaip ir sieke turtu va Muskas kazka panasaus prasuke. su raketom savo. ir elektromobiliais. dar buvo toks Nobelis. daugiau nelabai zinau. nors Musko elektromobiliu vizija visiskai kreiva - bet jis prastume pelna vardan idejos. o Nobelio fonda isvis isgaidino kandoniniai visokie
SaMaras 2020-09-17 22:01
Na Bilas Geitsas, Varenas Bafetas.. nelabai iš tikro domiuosi šia sritimi.. bet tikrai daug filantropų yra turtuolių rate.. pasikuitus surastum daugiau, tik galne tokių garsių..
immortallt 2020-09-17 22:21
Paantrinsiu, bent iš top 100, tai man rodos ant dviejų rankų pirštų, kurie neskiria reikšmingos savo pajamų/turto dalies kažkokioms paramoms. Kai kurie ir daugiau nei pusę skiria.