„Huawei“ skelbia, kad Android draudimas jiems tik į naudą ir žada naują revoliuciją  (4)

Prieš savaitę Kinijos technologijų milžinė renginio „Huawei Developer Conference“ metu atskleidė ne tik 6 naujus įrenginius, „EMUI 11“ vartotojo sąsają, bet ir oficialiai pristatė antrąją savo operacinės sistemos „Harmony OS“ versiją. „Huawei Consumer Business Group“ prezidentas programinei įrangai Wang Chenglu žiniasklaidai atvirai pasakė stipriai tikintis šia sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kinijos programinės įrangos kūrėjai kartu su „Huawei“ sėkmingai sukūrė „HarmonyOS“ ekosistemą. Ateinančius 20 metų mobiliojo ryšio pramonė turi priklausyti Kinijai. Mes turime puikią galimybę pranokti konkurentus. Tai labai didžiulės perspektyvos“ – sakė Wang Chenglu, „Huawei Consumer Business Group“ prezidentas programinei įrangai.

„EMUI 11“ vartotojo sąsaja bus visiškai integruota su „Harmony OS 2.0“. Tai pirmoji tokią integraciją turėsianti „EMUI“. Wang Chenglu tvirtina, kad „EMUI“ atnaujinimas naudojant „HarmonyOS“ sistemą yra sklandus be didesnių sunkumų. „Tikimės, kad „Harmony OS 2.0“ vartotojams suteiks kitokios patirties. Tai mums labai svarbu“.

Wang Chenglu kalbėdamas apie „Harmony OS 2.0“ teigia, kad ši operacinė sistema skiriasi nuo Android. Ji pritaikyta ne tik mobiliesiems telefonams, bet ir kompiuteriams, planšetėms. Stiprioji „Harmony OS 2.0“ pusė – lanksti įrenginių integracija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(36)
(15)
(21)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: