Prasidėjo didžiuliai „Samsung Galaxy Note 20“ ir „Note 20 Ultra“ išpardavimai – pradinė kaina visiškai nepasiteisino?  ()

Rugpjūtį pristatę „Galaxy Note 20“ ir „Note 20 Ultra“ Pietų Korėjos technologijų gamintojas „Samsung“ ėmė stipriai mažinti šių išmaniųjų kainas. Dabar šiuos telefonus galima įsigyti net 200 JAV dolerių pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu lyg šiol taupėte išmaniajam telefonui „Samsung Galaxy Note 20“, šiandien jūsų laiminga diena. Nors visiškai naujas įrenginių asortimentas rinkoje buvo vos kelias savaites, pirkdami bet kurios spalvos ir konfigūracijos „Galaxy Note 20“ arba „Galaxy Note 20 Ultra“ dabar galite sutaupyti 200 JAV dolerių. Kainos prasideda nuo 799,99 JAV dolerių.

Tai pirmasis toks kainų sumažėjimas, kalbant apie šiuos „Samsung“ modelius. Prekybos pradžioje „Galaxy Note 20“ buvo siūlomas už 999 JAV dolerius, dabar jį galima įsigyti už 799,99 JAV dolerius. Tuo tarpu brangesnės versijos „Galaxy Note 20 Ultra“ startinė kaina prasidėjo nuo 1299 JAV dolerių, dabar išmanusis telefonas siūlomas už 1 099,99 JAV dolerius. Šiuos pasiūlymus galima rasti ne tik „Amazon“, bet ir kitose internetinėse parduotuvėse, kaip pavyzdžiui „B&H“ ar „Best Buy“.

 

Toks staigus kainų krytis nėra būdingas didiesiems išmaniųjų telefonų gamintojams. Galima tik pasvarstyti, ar pradinė išmaniųjų kaina nepasiteisino dėl sumažėjusių pirkimų, ar tam įtakos turėjo artėjantis „iPhone 12“ pristatymo renginys. Visiškai realu, kad ir viena, ir antra galėjo paveikti „Samsung“ sprendimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(11)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: