Stipriai išaugo naujesnių „Huawei“ flagmanų kainos: kas vyksta ir kaip tai susiję su JAV sankcijomis  ()

Kai kuriose Kinijos prekyvietėse „Huawei Mate“, „P40“ ir „NOVA“ serijos telefonai pastebėti ženkliai ūgtelėjusiomis kainomis. Kas vyksta?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors „Huawei“ ir „Honor“ autorizuotose parduotuvėse nė vieno modelio kaina neaugo, neautorizuotose parduotuvėse ir turguose kai kurių „Huawei“ išmaniųjų telefonų modelių kaina ženkliai šoktelėjo į viršų.

Pardavėjai teigia, kad išmaniųjų telefonų su „Kirin“ lustu kaina vidutiniškai padidėjo apie 300 juanių (37 eurais), o „Huawei Mate 30 Porsche Edition“ pabrango net 3000 juanių (377 eurais).

Pardavėjai taip pat pridūrė, kad ėmė kaupti „Huawei“ telefonus su „Kirin“ lustais. Kinijoje šio gamintojo telefonai ypač vertinami, tad ateityje gali būti vis sunkiau rasti norimą telefono modelį.

 

Kaip žinia, nuo rugsėjo 15 d. JAV uždraudė „TSMC“ gaminti ir tiekti „Kirin“ lustus „Huawei“ kompanijai. Įmonės vartotojų verslo vadovas Richardas Yu sakė, kad tai gali būti paskutinė „Kirin“ aukštos klasės lustų karta. Jis taip pat prognozavo, kad šiais metais „Huawei“ mobiliųjų telefonų pardavimai gali būti mažesni nei 240 milijonų vienetų, kuriuos pristatė per 2019 metus.

Primename, kad „Huawei“ šį rudenį pristatys „Mate 40“ su „Kirin 9000“ procesoriumi, kuris gali būti paskutinis „Huawei“ sukurtas „Kirin“ kartos lustas. Gali būti, kad šis modelis dėl paskutiniojo „Kirin“ kartos lusto kainuos kur kas daugiau nei galima tikėtis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()