Daugybė šalių jau uždraudė kasetinius ginklus, bet kodėl JAV juos vis dar naudoja? Kas tai per ginklai, kodėl jie tokie naudingi ir kuo skiriasi nuo fragmentacinių bombų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kyborg 2020-09-23 20:30
Tai JAV nori atsisakyti kasetinių ginklų ar ne? Trumpame straipsnyje du vienas kitam prieštaraujantys teiginiai.
NekenciuReklamos 2020-09-30 17:58
lietuviskai nebemoki? gi logika cia visiskai aiski. USA tiesiog nori pakeisti seno tipo kasetines bombas y naujos kartos, kad netgi tas 1% nesprogusiu kasetiniu bombu kiekis, butu dar mazesnis.
SaMaras 2020-09-30 21:49
Prieš kabinėdamasis prie kitų pasitikrink ar pats nesėdi toj pačioj valtyje.. straipsnyje rašo, kad kur įmanoma kasetines bombas nori keisti skeveldrinėmis.. o ne kokiom nors naujos kartos kasetinėmis..
NekenciuReklamos 2020-10-01 11:01
tu irgi biski "atsilikes", tai gi pats parasasei "...kur ymanoma...", o tai reiskia, kad visiskai neatsisakys, nes taip ir butu parase, kad visiskai nutraukia kasetiniu bombu kurima ir gamyba. Cia tas pats kaip sakyt, kad visur kur tik gales USA naudos F35 naikintuvus, ir po to teigti kad VISUR USA atsisakys likusiuju naikintuvu O Kadangi issiaiskinom, kad USA vis tiek naudos tas kasetines bombas, is kur tu zinai, kad USA naudos atsilikusias technologijas jas gamindama? Parodyk, man bent viena pvz is sudetingu technologiju is USA karinio arsenalo, kurios nebuvo tobulinamos begant metams? T.y. nebuvo naudojami nauji metalo lydiniai, diegiama elektronika ar daromas update, ar pritaikomos naujos fizines formos ir t.t. p.s. nelysk ne y savo ginca. Kyborgas yra narciziska asmenybe ir as jam tai noriu LABAI AISKIAI PARODYTI. Kitaip tariant "rub into his face, his own shit".
SaMaras 2020-10-01 18:15
diskusijai svarumo neprideda, jei buvo kažkokios nuoskaudos kažkokioje temoje tai ten ir išsiaiškinkite iki galo, o neikit per visas temas ir „matuokitės kieno ilgesnis“ neatsižvelgiant kokia tema ir apie ką rašo..
NekenciuReklamos 2020-10-01 21:16
tu taip ir nesupratai esmines minties mano priespaskutiniame poste? Man visiskai nerupi ka tu manai. Tad "atsipisk", ir tai rasau tiesiai sviesiai, jeigu nesupranti konteksto tarp eiluciu. p.s. originalus straipsnis be loginiu klaidu, ir pilnai suprantamas, bet zinoma, tokie tipazai kaip tu ir Kyborgas, budami gramatikos naciai, kabinesis prie ko tik ymanoma prisikabinsit, net prie tos vietos, kur jos nesuprantate, o kadangi nesuprantate, reiskia yra logine klaida tekste, o ne JUSU mastyme
SPeed_FANat1c 2023-08-18 07:37
visur raso kad blogai civiliams, kad civiliai gali mirt. O tai kad kariai gali mirt tai ner blogai? Kariai buna daznai paimami is tu paciu civiliu, ne savo noru einantys kariaut. Tai jei gali kasetinius uzdrauts, tai galetu tiesiog kara uzdraust.