„LG“ toliau stebina įdomiais dizaino sprendimais: pristatė telefoną su dar neregėtu nugarėlės išpildymu – kaip įvertinsite kompanijos pastangas?  (4)

„LG“ pasiūlė paprastą būdą padaryti išmaniųjų telefonų dizainą originalesnį. Tokį sprendimą išpildo naujas „K42“ modelis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip matote iš paveikslėlių, naujo išmaniojo telefono dizainas yra visiškai įprastas, tačiau nugarėlė kiek kitokia. Čia galite pastebėti neįprastą korpuso paviršių, kurį „LG“ vadina unikaliu bangos raštu. Paprastai tariant, tai yra lipdukas, klijuojmas ant nugarėlės, tad norint kitos spalvos ar rašto, jį lengvai galima pakeisti.

Kalbant apie patį išmanųjį telefoną, jo kaina dar nėra paskelbta, tačiau akivaizdu, kad tai turėtų būti nebrangus įrenginys.

Modelis pasižymi dideliu ekranu, kurio įstrižainė yra 6,6 colio, HD+ raiška, o darbą užtikrins „MediaTek Helio P22“.

Įrenginys taip pat gavo 3 GB RAM, 64 GB vidinės atminties. Kamerą sudaro pagrindinis 13 MP raiškos jutiklis, 5 MP itin plataus kampo, 2 MP makro ir 2 MP gylio sensoriai. Asmenukėms skirta kamera yra 8 MP raiškos. Telefone montuojama 4000 mAh talpos baterija.

Naujo išmaniojo telefono matmenys yra 165 x 76,7 x 8,4 mm, o masė – 184 g. Laimei, čia naudojamas USB-C, yra ir „Bluetooth 5.0“. Vienas pagrindinių išmaniojo telefono akcentų yra MIL-STD-810G saugumo sertifiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(19)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: