Tokio išmaniojo telefono tikrai dar nesate matę: „Samsung“ ruošia kai ką įspūdingo  (10)

Išmaniųjų telefonų gamintojai nenustoja stebinti. Pastaraisiais mėnesiais „Samsung“ pristatė daugybę naujų „Galaxy“ produktų, įskaitant „Galaxy Z Flip 5G“ ir sulankstomus „Galaxy Z Fold 2“ išmaniuosius telefonus. Taip pat buvo paskelbti „Galaxy Note 20“, „Note 20 Ultra“, išmanusis laikrodis „Galaxy Watch 3“, „Tab S7“ ir „S7 Plus“ planšetiniai kompiuteriai bei „Galaxy Buds Live“ ausinės. Dabar Pietų Korėjos technologijų milžinas ruošia kai ką dar įspūdingesnio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LetsGoDigital“ praneša radę naujo „Samsung“ išmaniojo telefono patentą. Šių metų pradžioje „Samsung“ patentą pateikė USPTO (JAV patentų ir prekių ženklų tarnybai) ir WIPO (Pasaulinei intelektinės nuosavybės tarnybai). Viešumoje jis pastebėtas rugpjūčio pabaigoje.

Iš šio patento galime spręsti apie kuriamą naują „Samsung“ telefoną. Neįprastas dalykas jame – visiškai skaidrus korpusas.

Kita vertus, technologija taip pat gali būti taikoma kitiems buitinės elektronikos gaminiams, tokiems kaip televizorius, monitorius, nešiojamas kompiuteris, žaidimų konsolės ir fotoaparatas.

 

Toks skaidrus ekranas gali būti tiek plokščias, tiek ir lankstus. Tai yra techniškai apibrėžtas patentas, kuriame išsamiai aprašomi įvairūs sluoksniai ir komponentai, reikalingi skaidrumui pasiekti. Patento vaizduose pateikiamas modernus išmanusis telefonas su siaurais rėmeliais ir dideliu skaidriu ekranu. Remdamiesi šiais vaizdais, „LetsGoDigital“, bendradarbiaudami su Giuseppe Spinelli, dar žinomu kaip Snoreyn, sukūrė 3D vaizdų seriją, kad geriau vizualizuotų patentuotą technologiją. Šie atvaizdai yra tik iliustraciniai.

Patente nurodoma, kad naudojamas OLED ekranas, kuriam būdingas mažas energijos suvartojimas, didelis ryškumas ir greitesnis atsako laikas nei įprastuose LCD ekranuose. OLED ekrane yra skaidrus šviečiantis ekrano skydelis, per kurį gali spindėti šviesa. Taigi turinys gali būti rodomas skaidriame ekrane, o vartotojai tuo pačiu metu gali  matyti vaizdą, esantį kitapus telefono.

 

„Samsung“ sprendimas iš tiesų atrodo įspūdingai. Kad toks telefonas kada nors pasirodys rinkoje, net neabejojame. O ką apie „Samsung“ skaidraus korpuso idėją manote jūs?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(52)
(25)
(27)

Komentarai (10)