Tokio plataus naujų „iPhone“ išmaniųjų pasirinkimo dar niekada nebuvo – „Telia“ jau skelbia, kokie naujieji „iPhone“ bus parduodami Lietuvoje ir kada prasidės prekyba  ()

Antradienio vakarą „Apple“ pristačius keturis naujus „iPhone 12“ modelius, kurie visi palaiko 5G ryšį, „Telia“ skelbia jau netrukus pradėsianti išankstinius jų užsakymus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-10-14 Tokio plataus naujų „iPhone“ išmaniųjų pasirinkimo dar niekada nebuvo – „Telia“ jau skelbia, kokie naujieji „iPhone“ bus parduodami Lietuvoje ir kada prasidės prekyba  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tokio plataus naujų „iPhone“ išmaniųjų pasirinkimo dar niekada nebuvo – nuo mažiausiojo „iPhone 12 mini“ su 4,7 colio ekranu iki planšetofoną primenančio „iPhone 12 Pro Max“, kurio ekrano įstrižainė siekia įspūdingus 6,7 colio. Naujienų apstu ir pačiuose telefonuose: visi jie palaiko 5G ryšį, o naujos kartos „A14 Bionic“ procesoriai užtikrina sklandų ir spartų veikimą bet kokiomis sąlygomis“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovė Rimantė Marcišauskienė.

 

„Telia“ savo klientams siūlys visus keturis naujus išmaniųjų modelius. Naujuosius „iPhone 12“ ir „iPhone 12 Pro“ iš anksto užsisakyti pas „Telia“ bus galima nuo spalio 23 dienos vidurnakčio. Šie telefonai prekyboje pasirodys spalio 30 dieną.

„iPhone 12 mini“ ir „iPhone 12 Pro Max“ išmaniuosius žmonės galės užsisakyti nuo lapkričio 6 dienos, o salonų lentynose jie atsiras lapkričio 13 dieną.

 

Tikslios įrenginių kainos Lietuvoje bus paskelbtos artimiausiu metu. Kaip buvo minėta „Apple“ renginio metu, 12-tos kartos „Pro“ modelių kaina Amerikoje išlieka ta pati, kaip ir pernai. Primename, kad „iPhone 11 Pro“ įsigyjant iš „Telia“ kainavo nuo 1179 eurų, o „iPhone 11 Pro Max“ kainos prasidėjo nuo 1279 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: