Anonsas, kokio jau seniai nebuvo: ką tik pristatytas žvėriškos galios „OnePlus 8T“ už pačią mažiausią kainą (iš Prancūzijos, kuponas, 100€ pigiau nei kitur, super trumpa akcija, Video)  ()

„OnePlus 8T“ ką tik rinkoje pasirodęs naujausias išmanusis telefonas. Ir jei jį reikėtų apibūdinti keliais žodžiais, tai yra flagmanas už vidutinioko kainą. Ir dabar jo kaina tokia žema, kad niekur pigiau nerasite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

.

Ir kuo gi pasižymi „OnePlus 8T“?

Yra daugybė dalykų, dėl kurių „OnePlus 8T“ galima vadinti vienu geriausiu, jei ne pačiu geriausiu, išmaniuoju telefonu - plačiau apie jo galimybes galite paskaityti čia.

Ir visgi, keletas momentų yra ypač verti dėmesio:

  • „Qualcomm Snapdragon 865 5G“ mobilioji platforma ir „Snapdragon X55 5G“ modemo ir RD sistema su jungtimi, perduodančia duomenis kelių gigabitų per sekundę sparta, atitinkančia 5G ryšio standartą (jeigu telefonas veikia 5G standarto tinkle);
  • pažangusis atminties UFS 3.1 standartas - dar greitesnis duomenų atkūrimas, kuriam reikia mažesnio kiekio baterijos energijos;
  • dvejopo režimo NSA + SA 5G sistema ir „Wi-Fi 6“ palaikymas, didesnė ir patikimesnė duomenų perdavimo sparta.

Prie techninės dalies tiesiog būtina paminėti žvėriškai greitą baterijų įkrovimą. Taip, baterijų.

„Warp Charge 65“ yra visų laikų geriausias „OnePlus“ įkrovimo sprendimas, suteikiantis galimybę įkrauti telefoną visai dienai vos per 15 min. Įdiegus dviejų akumuliatorių įkrovimo technologiją, 4500 mAh talpos telefono akumuliatoriui įkrauti tereikia 39 min. – per tiek laiko telefonas visiškai įkraunamas įprastu režimu.

„OnePlus 8T“ turi 12 temperatūros jutiklių ir papildomą šifravimo mikroschemą adapteryje bei kabelyje. Tai užtikrina, kad net esant didžiausiai 65 W galiai įkrovimo metu telefono temperatūra išliktų komfortiško lygio.

Ekranas - dar vienas „OnePlus 8T“ privalumas. Naujajame telefone montuojamas 120 Hz „Fluid AMOLED“ ekranas yra pirmas plokščiasis 120 Hz ekranas, pelnęs A+ įvertinimą pagal „DisplayMate“ standartą.

„OnePlus 8T“ ekranas pasižymi didžiausiu spalviniu tikslumu, koks tik galimas, JNCD reikšmė (tik pastebimas spalvų skirtumas) – 0,3. FHD+ 2.5D lenktas ekranas taip pat pasižymi itin dideliu, iki 1100 nitų ryškumu, todėl vaizdai yra aiškesni net ryškioje saulės šviesoje.

Kameros - „OnePlus 8T“ nugarėlėje turime 4 kamerų modulį: 48MP Sony IMX586 su f/1.7 diafragma bei OIS/EIS, 16MP plataus kampo (123 laipsnių) su f/2.2 diafragma, ir 5MP macro bei papildomu 2MP. O priekyje randame 16MP Sony IMX471 su f/2.4 diafragma.

Programinė įranga: „OnePlus 8T“ yra ne tik pirmas „OnePlus“ įrenginys, kuriame įdiegta naujausia „OnePlus“ vartotojo sąsajos versija – „OxygenOS 11“, bet ir pirmas ne „Google“ gamybos telefonas su „Android 11“ programine įranga.

„OxygenOS 11“ atnaujina „OnePlus“ vartojimo patirtį: patobulintas išdėstymas, įspūdingas dizainas, naudingos funkcijos, kurios palengvina valdymą viena ranka ir daro jį intuityvesnį. Apibendrinus, už tokią tai yra tiesiog puikus išmanusis telefonas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai ()